23948sdkhjf

Ekstedts gastronomiska möte

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Fredrik Berselius från Aska gästspelade Testköket, Tyge & Sessil och Ekstedts.

Under året ska Niklas Ekstedt och restaurang Ekstedt bjuda på gästspel i Testköket för att fram nya rätter, tekniker, smaker och  ingredienser. Ambitionen är också att testa nya råvaror och använda inspirarationen i det dagliga arbetet som ett led i att utveckla restaurangengerna

Den gågna helgen gästspelade Fredrik Berselius från Aska i New York och gästspelet mynnade ut i middag på Ekstedt och brunch på Tyge & Sessil och därtill lagas där han  rätter från restaurang Askas meny i Ekstedts Testkök.

Läs mer om: Ekstedt | Tyge & Sessil
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.156