23948sdkhjf

Norska pizzajätten till Gävle

Pizzabakeren fortsätter expandera.

Under torsdagen öppnade den norska kedjan Pizzabakeren upp sin första restaurang i Gävle. Restaurangen satsar stort och tror på succé då deras pizzor enligt egen utsago är något unikt, inte lika tunna som vanliga svenska pizzor men heller inte lika tjocka som de amerikanska

– Jag tror det kommer gå jättebra i Gävle. Folk är less på pizzorna vi ätit i Sverige i 40 år, säger Nima Niazi som äger två Pizzabakerenrestauranger i Uppsala och som är på plats för att stödja den nya ägaren i Gävle; Ahmet Yilmaz, till Gefle Dagblad.

Pizzorna som vägs innan finns i tre olika storlekar och bakas på speciella formar i en ugn under exakt sju minuter då tanken är att gästen ska få exakt samma upplevelse – oavsett var i världen denne befinner sig.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079