23948sdkhjf

Trio till branschorganisation

I torsdags presenterade Convenience Stores Sweden i samband med årsmötet en ny styrelse.

Branschorganisationen Convenience Stores Sweden välkomnar nya styrelseledamöterna Oscar Sohlberg från Axfood Närlivs, Niklas Lindström från Direkten och Göran Sandahl från Privabgrossisterna. Därtill omvaldes ledamöterna Ola Ahlsén, som också omvaldes till ordförande, Magnus Carlsson från Reitan Convenience, Anders Huss, vd Emab, Mats Pålsson från Sibylla i Helsingborg, Ghassan Ghaziri från Ullared, Jessika Kristensson från Ängelholm och Christian Holmström från Göteborg.

Under årsmötet i Ystad avtackades även två ledamöter; Eva Pettersson, tidigare vd i Axfood Närlivs, i dag vd för Axfood Snabbgross och Christina Bredberg som i höstas lämnade Direkten-kedjan och i dag är verksam inom Privabgrossisterna och My Way-kedjan. 

Vid årsstämman konstaterades även att branschen går för högtryck just nu.

- Rätt skött så har convenience-branschen en mycket ljus framtid. Vi har nämligen hamnat i ett läge där vi kan utvecklas parallellt med samhället. Vi är i fas med kundernas behov och den hotfulla e-handeln är inget problem för oss. Kanske till och med en fördel. Genom att förstå samhällsutvecklingen kan vi svara upp mot den. Kanske är det nu eller aldrig, säger Bengt Hedlund, vd i Convenience Stores Sweden i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078