23948sdkhjf

Hotell- och krogprofil tar över Fejan

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Han ska driva krog och boende på Skärgårdsstiftelsens Fejan i norra Stockholms skärgård.

Pelle Lydmar tar över och nyöppnar av både krog och boende på Fejan i norra skärgården till våren 2019.

Tillsammans med Skärgårdsstiftelsen ska han vara delaktig i byggandet, processen och utveckling av besöksmålet. Den populära skärgårdskrogen på Fejan brann ned natten till den 24 juni 2015. Skärgårdsstiftelsen, som äger det nedbrunna huset, har arbetat för en återuppbyggnad av restaurangen sedan dess och initialt skulle krogen ha öppnat till innevarande sommarsäsong.

– Jag vill att gästerna ska känna sig som att de är hemma hos mig – hemma hos Pelle. Det ska vara ännu mer så än på Lydmar. Det kommer att kännas att jag är en skärgårdskille och på Fejan ska jag bjuda alla på ”skärgården på riktigt.” Det ska vara varmt, personligt, härligt, mänskligt och samtida och bjuda på en genuin skärgårdsupplevelse, säger Pelle Lydmar i en kommentar.

Mer om: Lydmar | Pelle Lydmar
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Nyhetsbrev

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Arkiv

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.126