23948sdkhjf

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Kocken och krögaren Fredrik Erikssons verksamheter, Långbro Värdshus och Restaurang Asplund växer, och därtill stundar öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst vilket ställer krav på utökad organisation. 

Platschef för nya Restaurang Nationalmuseum blir Patrik Högberg. Han arbetade tidigare som Källarmästare på Stadshuset och har gedigen erfarenhet från evenemang och fest som tidigare ansvarig för Nobelfesten.

Mattias Bergman har utsetts till ny platschef på Långbro Värdshus. Han kommer närmast från restaurangerna L'Avventura och La Vecchia Signora och har verkat som krögare och sommelier.

Gertjan von Os blir restaurangchef på Restaurang Asplund och har tidigare drivit cateringverksamhet i Nederländerna. Därtill har Bodil Stigsdotter utsetts till kommunikationschef, och blir Fredrik Eriksson högra hand, för alla tre restaurangerna. Hon har arbetat som platschef för Långbro Värdshus sedan starten 2005.

När den nya restaurangen öppnar i höst väntas personalstyrkan omfatta totalt 75 anställda för de tre restaurangerna. Därtill är en trio nyrekryterade till positionerna som platschef respektive restaurangchef.

– Det är en otroligt spännande resa vi har framför oss. Att få starta upp Restaurang Nationalmuseum är ett hedersamt uppdrag, vilket gör att vi vill ha de bästa med oss, säger Fredrik Eriksson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125