23948sdkhjf

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Kocken och krögaren Fredrik Erikssons verksamheter, Långbro Värdshus och Restaurang Asplund växer, och därtill stundar öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst vilket ställer krav på utökad organisation. 

Platschef för nya Restaurang Nationalmuseum blir Patrik Högberg. Han arbetade tidigare som Källarmästare på Stadshuset och har gedigen erfarenhet från evenemang och fest som tidigare ansvarig för Nobelfesten.

Mattias Bergman har utsetts till ny platschef på Långbro Värdshus. Han kommer närmast från restaurangerna L'Avventura och La Vecchia Signora och har verkat som krögare och sommelier.

Gertjan von Os blir restaurangchef på Restaurang Asplund och har tidigare drivit cateringverksamhet i Nederländerna. Därtill har Bodil Stigsdotter utsetts till kommunikationschef, och blir Fredrik Eriksson högra hand, för alla tre restaurangerna. Hon har arbetat som platschef för Långbro Värdshus sedan starten 2005.

När den nya restaurangen öppnar i höst väntas personalstyrkan omfatta totalt 75 anställda för de tre restaurangerna. Därtill är en trio nyrekryterade till positionerna som platschef respektive restaurangchef.

– Det är en otroligt spännande resa vi har framför oss. Att få starta upp Restaurang Nationalmuseum är ett hedersamt uppdrag, vilket gör att vi vill ha de bästa med oss, säger Fredrik Eriksson.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.165