23948sdkhjf

Rekryteringsräd för Fredrik Eriksson

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kocken och krögaren utökar personalstyrkan och därtill går några medarbetare in på nya positioner inför stundande öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst.

Kocken och krögaren Fredrik Erikssons verksamheter, Långbro Värdshus och Restaurang Asplund växer, och därtill stundar öppning av Restaurang Nationalmuseum i höst vilket ställer krav på utökad organisation. 

Platschef för nya Restaurang Nationalmuseum blir Patrik Högberg. Han arbetade tidigare som Källarmästare på Stadshuset och har gedigen erfarenhet från evenemang och fest som tidigare ansvarig för Nobelfesten.

Mattias Bergman har utsetts till ny platschef på Långbro Värdshus. Han kommer närmast från restaurangerna L'Avventura och La Vecchia Signora och har verkat som krögare och sommelier.

Gertjan von Os blir restaurangchef på Restaurang Asplund och har tidigare drivit cateringverksamhet i Nederländerna. Därtill har Bodil Stigsdotter utsetts till kommunikationschef, och blir Fredrik Eriksson högra hand, för alla tre restaurangerna. Hon har arbetat som platschef för Långbro Värdshus sedan starten 2005.

När den nya restaurangen öppnar i höst väntas personalstyrkan omfatta totalt 75 anställda för de tre restaurangerna. Därtill är en trio nyrekryterade till positionerna som platschef respektive restaurangchef.

– Det är en otroligt spännande resa vi har framför oss. Att få starta upp Restaurang Nationalmuseum är ett hedersamt uppdrag, vilket gör att vi vill ha de bästa med oss, säger Fredrik Eriksson.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124