23948sdkhjf

Bordsservering på McDonald´s

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Numera kan kunden välja att vänta vid kassan eller bli serverad vid bordet.

Burgerkedjan har introducerat bordsservering på restaurangerna i Hemlingby i Gävle, Sandviken, Valbo och Söderhamn.

Vi har fått en väldigt positiv respons. Det här har blivit möjligt då vi installerat ett nytt system där kunderna själva får göra sin beställning på stora displayer i kiosker när man kommit in i restaurangen. Där slår kunden in sin egen beställning och får då frågan i kiosken om maten skall serveras vid bordet eller om man vill vänta vid kassan, säger Johan Nordin, delmarknadschef med ansvar för restaurangerna.

Fördelarna är enligt delmarknadschefen är alltid nylagad mat då den tillagas direkt på beställning, positiva gästkontakter då personalen kommer ut med maten och därtill kan eventuella missförstånd eller kompletteringar redas ut enklare.


Snabbmatskedjans målsättningen är enligt restaurangägaren Roland Edin, som i dag driver 17 MCDonald´s-restauranger, på sikt är att kunna erbjuda den utökade servicen på samtliga cirka 210 restauranger.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Nyhetsbrev

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Arkiv

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11