23948sdkhjf

De ska sköta ruljansen på Bank Hotel

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

22 augusti öppnar Stureplansgruppens nya restaurang- och hotellsatsning på Blasieholmen i Stockholm.

I augusti öppnar nya Bank Hotel och navet i satsningen blir restaurang Bonnie’s beläggen i den tidigare bankhallen. Till restaurangchef har Carolina Westerlund utsetts och hon kommer senast från Nosh and Chow.

Menyn är framtagen med inspiration från europeiska kuststäder och består bland annat av ett antal signaturrätter, skräddarsydda cocktails, ett säsongsbaserat teutbud. För vinlistan står Fredrik Horn som har ett förflutet från Oaxen Krog och Frantzén.

Hotellet har även två barer; Papillon och Sophie’s Bar där det förutom drycker erbjuds lättare middag, afternoon tea eller after work.

Niclas Ohlsson har utsetts till ansvarig för guest relations inom food & beverage. Han är utbildad sommelier och har bland annat spenderat många år som restaurangchef i Frankrike på bland annat vingården Domaine Rabiega.

Bank Hotell öppnar på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen i Stockholm den 22 augusti.

Mer om: Bank Hotel
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118