23948sdkhjf

De ska sköta ruljansen på Bank Hotel

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

22 augusti öppnar Stureplansgruppens nya restaurang- och hotellsatsning på Blasieholmen i Stockholm.

I augusti öppnar nya Bank Hotel och navet i satsningen blir restaurang Bonnie’s beläggen i den tidigare bankhallen. Till restaurangchef har Carolina Westerlund utsetts och hon kommer senast från Nosh and Chow.

Menyn är framtagen med inspiration från europeiska kuststäder och består bland annat av ett antal signaturrätter, skräddarsydda cocktails, ett säsongsbaserat teutbud. För vinlistan står Fredrik Horn som har ett förflutet från Oaxen Krog och Frantzén.

Hotellet har även två barer; Papillon och Sophie’s Bar där det förutom drycker erbjuds lättare middag, afternoon tea eller after work.

Niclas Ohlsson har utsetts till ansvarig för guest relations inom food & beverage. Han är utbildad sommelier och har bland annat spenderat många år som restaurangchef i Frankrike på bland annat vingården Domaine Rabiega.

Bank Hotell öppnar på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen i Stockholm den 22 augusti.

Mer om: Bank Hotel
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.112