23948sdkhjf

De ska sköta ruljansen på Bank Hotel

22 augusti öppnar Stureplansgruppens nya restaurang- och hotellsatsning på Blasieholmen i Stockholm.

I augusti öppnar nya Bank Hotel och navet i satsningen blir restaurang Bonnie’s beläggen i den tidigare bankhallen. Till restaurangchef har Carolina Westerlund utsetts och hon kommer senast från Nosh and Chow.

Menyn är framtagen med inspiration från europeiska kuststäder och består bland annat av ett antal signaturrätter, skräddarsydda cocktails, ett säsongsbaserat teutbud. För vinlistan står Fredrik Horn som har ett förflutet från Oaxen Krog och Frantzén.

Hotellet har även två barer; Papillon och Sophie’s Bar där det förutom drycker erbjuds lättare middag, afternoon tea eller after work.

Niclas Ohlsson har utsetts till ansvarig för guest relations inom food & beverage. Han är utbildad sommelier och har bland annat spenderat många år som restaurangchef i Frankrike på bland annat vingården Domaine Rabiega.

Bank Hotell öppnar på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen i Stockholm den 22 augusti.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078