23948sdkhjf

Kafésatsning på gymmet

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Mat viktig beståndsdel i gymkonceptet SPR Athlete Factory.

När gymmet SPR Athlete Factory öppnar nytt vid Stureplan i Stockholm görs även en satsning på mat och kafé.

Nytt för citygymmet är även ett kafé med eget kök där hälsosam mat ska erbjudas.

Menyn utvecklas av företagets egna kökschef Manne Aronsson och ska innehålla bredd med en meny som spänner över nyttiga frukostar, som en breakfast burrito eller en bättre gröt, till sallader, bowls och smörgåsar som avokadotoast med pocherat ägg. Därtill satsas det på kaffet. 

Gymmet öppnar i en tidigare skolbyggnad från 1800-talet på Eriksbergsgatan 8 i Stockholm och är det andra gymmet i Stockholm för konceptet.Första gymmet för konceptet öppnade på Södermalm i Stockholm 2015. Konceptet bakom SPR, som står för stark på riktigt, är skapat av Waldo Zapata som driver gymmen tillsammans med Louise Sondlo.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Nyhetsbrev

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Arkiv

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.119