23948sdkhjf

Kockduo satsar med nytt hemligt koncept

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Öppnar nytt matkoncept i Birger Jarlspassagen i Stockholm.

Adam Dahlberg och Albin Wessman öppnar restaurang, bar och take away-koncept i anrika Birger Jarlspassagen och med adress Smålandsgatan 10.

Restaurangsatsningen omfattar drygt 200 kvadratmeter men vilken inriktning konceptet ska hålls hemligt fram till öppning. 

Kockduon driver sedan tidigare nudelbaren Raamen på söder och restaurangen Adam/Albin på Rådmansgatan samt matstudion Tvätteriet där de erbjuder mat- och vinkurser samt privata måltider.

- Vi är väldigt glada över möjligheten att öppna upp vårt nya spännande restaurangkoncept i detta centrala läge. Det kommer att bli något helt nytt som inte finns på någon annan plats i Stockholm, säger Albin Wessman, ägare och vd.

Exakt öppningsdatum för det nya matkonceptet, som blir någon gång i höst, kommuniceras senare.

Mer om: Adam/Albin | Raamen
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.144