23948sdkhjf

Här är finalisterna i Restauranggalan 2018

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är nu utsedda till årets upplaga av Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Nu kan årets namnkunniga jury stolt presentera närmare 50 finalister i 17 olika kategorierna till årets upplaga av Restauranggalan 2018. Vinnarna koras och hyllas på branschens egna gala - Restauranggalan - som äger rum den 22 oktober på Cirkus i Stockholm i regi av tidningen Restaurang & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

– Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

Finalisterna tillkännages inom kort. Just nu pågår djupintervjuer med HR-ansvariga och besök på finalistrestaurangerna. Uttagningen är mycket jämn i år och det kommer därför utses fyra finalister.

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm
  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg
  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg
  • Fabian Olli Johansson
  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm
  • Gunnebo Kaffehus och Krog
  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm
  • Holy Greens
  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin
  • Paul Svensson
  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm
  • Fiskekrogen, Göteborg
  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm
  • Vollmers, Malmö
  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm
  • L'Avventura, Stockholm
  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål
  • Per Dahlberg
  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum
  • Restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum
  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational
  • Smakriket
  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala
  • Svartklubben, Åre
  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren
  • Mutantur - Alexander Sjögren
  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg
  • Carl Frosterud, Stockholm
  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris
  • Oppigårds
  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter finns här.

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Nyhetsbrev

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Arkiv

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Picadeli i storaffär

VIP-kockar volontärer i grötigt myskaos

Idag var det dags för Stadsmissionens årliga julgröt till förmån för hemlösa. De första 2000 portionerna tog slut i ett nafs. Ny leverans och praktiskt lagda Vip-kockar löste årets kockutmaning med bravur.

Styckmästarn med ny vd

De är bäst på street food

Matsas Mat, Korrito och The Good Gringo är finalister i kategorin Årets streetfood i Fast Food Awards 2019.

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Historiskt låg skörd av matpotatis

Sushikedja öppnar nytt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.135