23948sdkhjf

Här är finalisterna i Restauranggalan 2018

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är nu utsedda till årets upplaga av Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Nu kan årets namnkunniga jury stolt presentera närmare 50 finalister i 17 olika kategorierna till årets upplaga av Restauranggalan 2018. Vinnarna koras och hyllas på branschens egna gala - Restauranggalan - som äger rum den 22 oktober på Cirkus i Stockholm i regi av tidningen Restaurang & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

– Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

Finalisterna tillkännages inom kort. Just nu pågår djupintervjuer med HR-ansvariga och besök på finalistrestaurangerna. Uttagningen är mycket jämn i år och det kommer därför utses fyra finalister.

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm
  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg
  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg
  • Fabian Olli Johansson
  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm
  • Gunnebo Kaffehus och Krog
  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm
  • Holy Greens
  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin
  • Paul Svensson
  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm
  • Fiskekrogen, Göteborg
  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm
  • Vollmers, Malmö
  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm
  • L'Avventura, Stockholm
  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål
  • Per Dahlberg
  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum
  • Restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum
  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational
  • Smakriket
  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala
  • Svartklubben, Åre
  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren
  • Mutantur - Alexander Sjögren
  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg
  • Carl Frosterud, Stockholm
  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris
  • Oppigårds
  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter finns här.

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hedda Spendrups nya bryggeri öppnar restaurang

Omakas första öl färdigbryggt – döpt till Mother.

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Upp till bevis för Myllymäki – Aira invigs i mars

Ambitionen är att skapa en restaurang i världsklass i det nybyggda huset på Biskopsudden.

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Nyhetsbrev

Snabbpastakedja letar franchisetagare

Arkiv

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Arnold's – nu även med lunchservering

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.187