23948sdkhjf

Här är finalisterna i Restauranggalan 2018

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är nu utsedda till årets upplaga av Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Nu kan årets namnkunniga jury stolt presentera närmare 50 finalister i 17 olika kategorierna till årets upplaga av Restauranggalan 2018. Vinnarna koras och hyllas på branschens egna gala - Restauranggalan - som äger rum den 22 oktober på Cirkus i Stockholm i regi av tidningen Restaurang & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

– Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

Finalisterna tillkännages inom kort. Just nu pågår djupintervjuer med HR-ansvariga och besök på finalistrestaurangerna. Uttagningen är mycket jämn i år och det kommer därför utses fyra finalister.

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm
  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg
  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg
  • Fabian Olli Johansson
  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm
  • Gunnebo Kaffehus och Krog
  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm
  • Holy Greens
  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin
  • Paul Svensson
  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm
  • Fiskekrogen, Göteborg
  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm
  • Vollmers, Malmö
  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm
  • L'Avventura, Stockholm
  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål
  • Per Dahlberg
  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum
  • Restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum
  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational
  • Smakriket
  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala
  • Svartklubben, Åre
  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren
  • Mutantur - Alexander Sjögren
  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg
  • Carl Frosterud, Stockholm
  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris
  • Oppigårds
  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter finns här.

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Nyhetsbrev

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Arkiv

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

McDonald's sparkar sin vd – kärleksaffär bröt mot reglerna

1

Lista: Sveriges största ölbryggerier

Oppigårds bryggeri i Hedemora är landets största mikrobryggeri.

Restaurangerna fortsätter ta andelar från dagligvaruhandeln

Då öppnar Max på Kungsholmen

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

McDonald's tillbaka i Skellefteå efter tolv år

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Gondolen tvingas flytta – strid om tidpunkten

Alkoläsken ökar kraftigt

Pas D'art krogbrödernas största satsning hittills

Nytt bistrokoncept i Wienercaféets gamla lokaler på Biblioteksgatan i Stockholm.

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Världens första ölflaska i papper

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Beijing8 nu även i Täby

Absolutflaska hyllar återvinning

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143