23948sdkhjf

Från Copenhagen Plaza till The Lodge

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Han ska ansvara för restaurang och kök hos The Lodge.

Sven Strempel tillträdde 3 september som ny ansvarig för food- och beverage manager på hotellet och restaurangen The Lodge på Romeleåsen i Skåne.

Sven Strempel har över 17 års erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen och har tidigare arbetat i Schweiz, Tyskland, Danmark och Norge.

Närmast kommer han från en liknande tjänst hos Copenhagen Plaza där han också har arbetat med såväl konceptutveckling som ekonomi- och budgetstyrning. Han har också ett förflutet norska Lysebu Hotel på Holmenkollen i Oslo.

Uppdraget på The Lodge blir nu att vidareutveckla befintliga idéer och servicekonceptet, både i restaurang Haven och även i det nya Spa som är under uppbyggnad och ska stå färdigt 2019.

- Jag är mycket positiv till att vi redan nu använder oss av och gynnar flera av de lokala producenterna i närheten av oss, och det kommer vi att fortsätta med. Jag kommer att vidareutbilda personalen i mat och dryck och säkerställa att vi framöver ger om möjligt ännu bättre service till gästerna. Jag ser fram emot att få vara en del i expansionen med det nya Spaet och kommer att vidareutveckla den höga standard som redan finns vid alla måltidstillfällen och att göra restaurang Heaven till ett omtalat besöksmål både för regionen och för Skåne, säger Sven Strempel i en kommentar.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Slowfood på ny nivå

Arkiv

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Tjoget i ny skrud

De förfärvar Fru Hellmans Choklad

Onlinepizza i samarbete med Axfood

Axfood Snabbgross erbjuder e-handel och upphämtning i butik till Onlinepizzas 1 500 matställen.

Kvalitetsfisk köper Danmarks största sushileverantör

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Fairtrade fortsatte uppåt under 2017

Det såldes 81,9 miljarder Fairtrade-märkta produkter – världen över.

Champagnehuset Mumm smyckar kartongen

Samarbete med känd svensk smyckedesigner.

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143