23948sdkhjf

Från Copenhagen Plaza till The Lodge

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Han ska ansvara för restaurang och kök hos The Lodge.

Sven Strempel tillträdde 3 september som ny ansvarig för food- och beverage manager på hotellet och restaurangen The Lodge på Romeleåsen i Skåne.

Sven Strempel har över 17 års erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen och har tidigare arbetat i Schweiz, Tyskland, Danmark och Norge.

Närmast kommer han från en liknande tjänst hos Copenhagen Plaza där han också har arbetat med såväl konceptutveckling som ekonomi- och budgetstyrning. Han har också ett förflutet norska Lysebu Hotel på Holmenkollen i Oslo.

Uppdraget på The Lodge blir nu att vidareutveckla befintliga idéer och servicekonceptet, både i restaurang Haven och även i det nya Spa som är under uppbyggnad och ska stå färdigt 2019.

- Jag är mycket positiv till att vi redan nu använder oss av och gynnar flera av de lokala producenterna i närheten av oss, och det kommer vi att fortsätta med. Jag kommer att vidareutbilda personalen i mat och dryck och säkerställa att vi framöver ger om möjligt ännu bättre service till gästerna. Jag ser fram emot att få vara en del i expansionen med det nya Spaet och kommer att vidareutveckla den höga standard som redan finns vid alla måltidstillfällen och att göra restaurang Heaven till ett omtalat besöksmål både för regionen och för Skåne, säger Sven Strempel i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Nyhetsbrev

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Arkiv

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Picadeli i storaffär

VIP-kockar volontärer i grötigt myskaos

Idag var det dags för Stadsmissionens årliga julgröt till förmån för hemlösa. De första 2000 portionerna tog slut i ett nafs. Ny leverans och praktiskt lagda Vip-kockar löste årets kockutmaning med bravur.

Styckmästarn med ny vd

De är bäst på street food

Matsas Mat, Korrito och The Good Gringo är finalister i kategorin Årets streetfood i Fast Food Awards 2019.

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Historiskt låg skörd av matpotatis

Sushikedja öppnar nytt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13