23948sdkhjf

Ännu hetare käk längs med vägen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Bensinstationskedjan hottar upp samarbetet med restaurangkonceptet Käk.

Cirkle K Sverige följer upp samarbetet med med Käk-grundarna Petter Alexis Askergren, Dimman Anastasopoulos och Oskar Jakobsson och efter "Håll käften”-hamburgaren, HBK, lanseras nu en ny starkare versionen HKB pebre.

Hamburgaren bygger på 140 gram svenskt nötkött som är sous vide-tillagad för och som serveras på ett briochebröd tillsammans med dubbel hamburgerost, chilensk pebresalsa, gjord på röda cherry peppers, tomater, vårlök, grön jalapeño, koriander, sweet chili och svartpeppar, samt burgerkedjanshamburgerdressing.

— Kombinationen pebre och burgare är en oväntad succé. Det är något med att salsan är fräsch samtidigt som den har lite drag. Alla som äter pebre-salsan blir helt sålda, säger Petter Alexis Askergren, i en kommentar.

HKB pebre serveras exklusivt på samtliga av bensinstationskedjans fullservicestationer från och med 13 september.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.155