23948sdkhjf

Ny hos Poppels

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hantverksbryggeriet har rekryterat marknadschef och siktar på att öppna restaurang i höst.

Magnus Pettersson har tillträtt som marknadschef för Poppels Bryggeri AB. Han kommer närmast från byggbranschen och rollen som marknadsansvarig affärsutvecklare för Buildakoncernen:

- Det känns fantastiskt roligt att få ansvaret för att leda Poppels marknadsarbete. Jag har följt bolaget sedan starten i Mölnlycke, så jag har en bra uppfattning om varumärket och företagets värderingar. Det är ett spännande varumärke som engagerar både de med stort ölintresse och den vanliga öldrickaren. Tillsammans med Mats Wahlström och övriga kollegor vill jag utveckla Poppels relationer med kunder, leverantörer och bryggeribranschen, säger Magnus Pettersson i en kommentar. 

Bryggeriet växer och planerar även för att öppna restaurang i höst. 
 - Vi står inför många nya möjligheter i takt med att vi fortsätter växa i Sverige, säljer mer internationellt och gör satsningar som att öppna egen restaurang under hösten, därför ville vi ha in Magnus för att hjälpa oss fortsätta växa samtidigt som vi håller största möjliga fokus på att brygga god hantverksöl, säger vd Mats Wahlström i en kommentar. 

Mer om: Poppels
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.138