23948sdkhjf

Med fokus på fisk och grönt

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kock- och krögarduo inviger två nya restauranger i Gallerian i Stockholm i oktober.

Malin Söderström och Carl Ullsten öppnar två restauranger i Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Förutom The Fishery, som sedan tidigare finns i Ringen centrums Teatern på Södermalm i Stockholm, öppnar de också helt nya konceptet The Farm Family. Restaurangen ska ha fokus på vällagat grönt. Med The Farm Family ska duon erbjuda sallader och gröna rätter som rosenkål med marinerad tofu, mozzarella med kryddrostade betor i mandeldressing, gröna bönor med grillad svensk kyckling och chiligurka med varmrökt Regnbåge.

Brunkebergstorg i sin nya kostym och trevliga atmosfär känns perfekt för vår första enhet i The Farm Family. Här har vi utvecklat ett nytt sätt att tillaga och servera sallader på där vi förädlar grönsaker på många olika sätt för att skapa intressanta konsistenser, strukturer och smaker. The Farm Family är tillagat, vällagat, medvetet och smakrikt i snygg förpackning, säger Malin Söderström i en kommentar.

The Farm Family och The Fishery delar sittutrymmen och ska välkomna gäster till lunch och tidiga kväll samt måltider att ta med. På torsdagar och fredagar bjuds det in till after work. För att förenkla och snabba på beställning, betalning och upphämtning har restaurangerna utvecklat en gemensam app.

Restauranegerna har fullständiga rättigheter och nås via Brunkebergstorg.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Nyhetsbrev

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Arkiv

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143