23948sdkhjf

Med fokus på fisk och grönt

Kock- och krögarduo inviger två nya restauranger i Gallerian i Stockholm i oktober.

Malin Söderström och Carl Ullsten öppnar två restauranger i Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Förutom The Fishery, som sedan tidigare finns i Ringen centrums Teatern på Södermalm i Stockholm, öppnar de också helt nya konceptet The Farm Family. Restaurangen ska ha fokus på vällagat grönt. Med The Farm Family ska duon erbjuda sallader och gröna rätter som rosenkål med marinerad tofu, mozzarella med kryddrostade betor i mandeldressing, gröna bönor med grillad svensk kyckling och chiligurka med varmrökt Regnbåge.

Brunkebergstorg i sin nya kostym och trevliga atmosfär känns perfekt för vår första enhet i The Farm Family. Här har vi utvecklat ett nytt sätt att tillaga och servera sallader på där vi förädlar grönsaker på många olika sätt för att skapa intressanta konsistenser, strukturer och smaker. The Farm Family är tillagat, vällagat, medvetet och smakrikt i snygg förpackning, säger Malin Söderström i en kommentar.

The Farm Family och The Fishery delar sittutrymmen och ska välkomna gäster till lunch och tidiga kväll samt måltider att ta med. På torsdagar och fredagar bjuds det in till after work. För att förenkla och snabba på beställning, betalning och upphämtning har restaurangerna utvecklat en gemensam app.

Restauranegerna har fullständiga rättigheter och nås via Brunkebergstorg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125