23948sdkhjf

Med fokus på fisk och grönt

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kock- och krögarduo inviger två nya restauranger i Gallerian i Stockholm i oktober.

Malin Söderström och Carl Ullsten öppnar två restauranger i Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Förutom The Fishery, som sedan tidigare finns i Ringen centrums Teatern på Södermalm i Stockholm, öppnar de också helt nya konceptet The Farm Family. Restaurangen ska ha fokus på vällagat grönt. Med The Farm Family ska duon erbjuda sallader och gröna rätter som rosenkål med marinerad tofu, mozzarella med kryddrostade betor i mandeldressing, gröna bönor med grillad svensk kyckling och chiligurka med varmrökt Regnbåge.

Brunkebergstorg i sin nya kostym och trevliga atmosfär känns perfekt för vår första enhet i The Farm Family. Här har vi utvecklat ett nytt sätt att tillaga och servera sallader på där vi förädlar grönsaker på många olika sätt för att skapa intressanta konsistenser, strukturer och smaker. The Farm Family är tillagat, vällagat, medvetet och smakrikt i snygg förpackning, säger Malin Söderström i en kommentar.

The Farm Family och The Fishery delar sittutrymmen och ska välkomna gäster till lunch och tidiga kväll samt måltider att ta med. På torsdagar och fredagar bjuds det in till after work. För att förenkla och snabba på beställning, betalning och upphämtning har restaurangerna utvecklat en gemensam app.

Restauranegerna har fullständiga rättigheter och nås via Brunkebergstorg.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Finaldags för Årets unga kock

Två Michelin-stjärnor till Gastrologik

Krögarduon har väntat sex år på att få lägga till ytterligare en stjärna.

Mr Cake till Göteborg

De kan bli bästa krog på White Guides gala

KFC-chef dömd för diskriminering

130 år gammalt bageri räddas

Nyhetsbrev

Här är finalisterna i Unga bagare 2019

Arkiv

Icadirektör blir vd på Martin & Servera

Tillträder senast i oktober.

Lista: 89 nya krogar i White Guide

Här är alla nya restauranger som tagit sig in i årets upplaga.

Kafékedjan öppnar i Kina

Joe & The Juice-grundaren avgår som vd

Kaspar Basse har varit den snabbväxande kedjans vd sedan starten 2002.

Nio nya Bastard Burgers-restauranger

Norrländska streetfoodkedjan i snabb expansion – och satsar på helt vegansk meny.

Fullersägt mikrobryggeri till Sverige

Vietnamesiskt på Götgatan

De tilldelas årets Gulddrakar

Gulddrakar till tre restauranger, en bar och ett kafé i Stockholm.

Mackmyra behöver pengar

Coca-Colas första nya smak på tio år

The Fishery till Täby

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

De blir störst på fisk i Sverige

Kvalitetsfisk och Fisk Idag går ihop och skapar Sveriges största fiskgrossist.

Björn Ulvaeus köper Hasselbacken

På väg att förverkliga sin nöjesvision på Djurgården.

Vigårda till Västerås

Ny Brisket & Friends-krog med egen öl

Prisade krögare tar sitt grillkoncept till Stockholms city.

30-40 nya restauranger i McDonald's femårsplan

Han är årets viltkock

Gröna Lund startar restaurangskola

Årets Kombo går till Doktor Mat

Årets street food serveras av Korrito

Östermalmskafé blir Årets Coffee Shop

Världens första veganska Happy Meal

Dags för tionde Krogveckan

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Systembolaget varnar vinleverantör

Svampgruvan i Kiruna stängs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.099