23948sdkhjf

Han är ny vd för Södra Teatern

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Från Stockholm Live till restaurang, bar och nöjesinstitutionen på Mosebacke.

Samuel Laulajainen har utsetts till ny vd för Södra Teatern vid Mosebacke torg i Stockholm.

Han har drivit och utvecklat restaurang-, hotell- och barverksamheter i Sverige och England under nära 20 år och kommer närmast från Stockholm Live med arenorna Ericsson Globe, Annexet, Hovet, Tele2 Arena och Friends Arena där han som chef för concept & ancillary har utvecklat besökarnas helhetsupplevelse med fokus på mat och dryck.

Samuel Laulajainen har även tidigare arbetat som konceptansvarig på Scandic Hotels och varit med om att lansera bland annat Haymarket, Downtown camper, Vasateatern med Grand Central, Scandic Malmen, Scandic Anglais och Scandic Continental.
– Det är en stor ära för mig att arbeta med denna fantastiska institution och jag ser fram emot att se vad vi, de nya ägarna och Södra Teaterns team kan åstadkomma tillsammans. Det är spännande och jag är så laddad för uppdraget, säger Samuel Laulajainen i en kommentar.

I juni köptes Södra Teatern och fastigheten Mosebacke 10 av Stockholmsbaserade fastighetsbolaget Maelir AB. Förvärvet skedde i sin helhet den 31 augusti.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.164