23948sdkhjf

Snart dags för Restauranggalan

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nedräkningen har börjat och om knappt två veckor vet vi vilka 17 som tar hem vinsten i årets upplaga av Restauranggalan. Här är finalisterna.

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är utsedda till årets upplaga av tidningen RS Restauranger & Storköks Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Snart vet vi vilka vinnarna blir och de och alla nominerade hyllas på Restauranggalan som äger rum för 10:e året i ordningen.

Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter till kvällen finns här.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

  • Långbro Värdshus, Älvsjö
  • Restaurang Farang, Stockholm
  • Hantverket Bar & Mat, Stockholm
  • Restaurangen Ulfsunda Slott, Stockholm

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm

  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg

  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg

  • Fabian Olli Johansson

  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm

  • Gunnebo Kaffehus och Krog

  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm

  • Holy Greens

  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin

  • Paul Svensson

  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm

  • Fiskekrogen, Göteborg

  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm

  • Vollmers, Malmö

  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm

  • L'Avventura, Stockholm

  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål

  • Per Dahlberg

  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum

  • Restaurang SkeppsgossenMarinmuseum

  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational

  • Smakriket

  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala

  • Svartklubben, Åre

  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren

  • Mutantur - Alexander Sjögren

  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg

  • Carl Frosterud, Stockholm

  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris

  • Oppigårds

  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.131