23948sdkhjf

Snart dags för Restauranggalan

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nedräkningen har börjat och om knappt två veckor vet vi vilka 17 som tar hem vinsten i årets upplaga av Restauranggalan. Här är finalisterna.

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är utsedda till årets upplaga av tidningen RS Restauranger & Storköks Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Snart vet vi vilka vinnarna blir och de och alla nominerade hyllas på Restauranggalan som äger rum för 10:e året i ordningen.

Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter till kvällen finns här.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

  • Långbro Värdshus, Älvsjö
  • Restaurang Farang, Stockholm
  • Hantverket Bar & Mat, Stockholm
  • Restaurangen Ulfsunda Slott, Stockholm

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm

  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg

  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg

  • Fabian Olli Johansson

  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm

  • Gunnebo Kaffehus och Krog

  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm

  • Holy Greens

  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin

  • Paul Svensson

  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm

  • Fiskekrogen, Göteborg

  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm

  • Vollmers, Malmö

  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm

  • L'Avventura, Stockholm

  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål

  • Per Dahlberg

  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum

  • Restaurang SkeppsgossenMarinmuseum

  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational

  • Smakriket

  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala

  • Svartklubben, Åre

  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren

  • Mutantur - Alexander Sjögren

  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg

  • Carl Frosterud, Stockholm

  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris

  • Oppigårds

  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Nyhetsbrev

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Arkiv

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

McDonald's sparkar sin vd – kärleksaffär bröt mot reglerna

1

Lista: Sveriges största ölbryggerier

Oppigårds bryggeri i Hedemora är landets största mikrobryggeri.

Restaurangerna fortsätter ta andelar från dagligvaruhandeln

Då öppnar Max på Kungsholmen

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

McDonald's tillbaka i Skellefteå efter tolv år

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Världens första ölflaska i papper

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Beijing8 nu även i Täby

Absolutflaska hyllar återvinning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.17