23948sdkhjf

Sibylla där två vägar möts

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Sibylla öppnar restaurang i Skåre i Karlstad, precis vid rondellen där riksvägarna 61 och 62 möts. Restaurangen blir den första i regionen för Sibylla med möjlighet till drive in.

Restaurangen som öppnar den 18 oktober ska drivas av franchisetagare Kjell Lorén som med satsningen görpremiär i restaurang- och matbranschen. Han har dock arbetat med försäljning under större delen av sitt yrkesverksamma liv bland annat med ungdomsturneringen Swedish Hockey Trophy.

- Jag har bott i det här området under många år och länge tyckt att den här platsen vore perfekt för en fast food-restaurang som Sibylla. Här passerar över 20 000 fordon per dygn, varav mycket är ren yrkestrafik som vi tror har saknat ett matställe av just det här slaget, säger Kjell Lorén i en kommentar.

Restaurangen omfattar en yta om 260 kvadratmeter och rymmer 68 sittplatser inomhus.

Mer om: Sibylla
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.112