23948sdkhjf

Chef för hamburgerkedja prisad igen

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Max Burgers marknadschef fick motta pris för andra året i rad.

Tobias Karlsson, marknadschef på Max Burgers, mottog i torsdags utmärkelsen för Årets Bästa Marknadschef i kategorin Snabbmat när tidningen Resumé hyllar marknadschefer som bygger på mätningar gjorda tillsammans med Xtreme om hur ett 100-tal varumärken utvecklats från hösten 2017 till hösten 2018.

Priset fick han för andra året i rad och motiveringen löd: "Årets vinnare är en vinnare. Numera med extra allt. Ett varumärke som blivit förstahandsval för allt fler och som skiljer sig från de andra i kategorin".

Det känns otroligt roligt att MAX uppmärksammas för sin marknadsföring genom det här priset. Det betyder att vi får ett kvitto på att våra gäster uppskattar det vi gör på MAX och också de värderingar vi driver genom Sveriges godaste burgare. Inte bara godast i smak men också att de görs på ett hållbart gott sätt, säger Tobias Karlsson.

Priser delas ut i 15 kategorierna och går till dem som stärkt det varumärke de arbetar mest med utifrån förutsättningar och utmaningar inom sin kategori.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.099