23948sdkhjf

Dags för Restauranggalan!

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Ikväll äger Restauranggalan rum på Cirkus i Stockholm.

18 priser ska delas ut under kvällen till 18 glada vinnare. Juryn har vaskat fram ett drygt femtiotal finalister inom kategorier som Årets Krog, Årets Kulturrestaurang, Årets Matsalsteam, Årets Smakskapare, Årets Krögare och Årets Arbetsplats.

Därtill utses en hederspristagare och en stipendiat. Mer information om Restauraggalan här.

Sex priser delas ut på Skandiascenen och årets sex första vinnare är Svenska Kockars Förenings Ungdoms Stipendium  tilldelas André Edlund, Årets Barkoncept är 7 Flaskor i Uppsala, Årets Sommelier är Peter Halldén och Årets Ölutvecklare heter Josefine Törnqvist som står bakom Ölgäris. Holy Greens tilldelas pris för Årets Hälsokrog medan Fabian Olli Johansson är Årets Framtidslöfte.

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.158