23948sdkhjf

Krögare och restaurangutvecklare till Max - blir vice vd

Han blir vice vd och innovations- och utvecklingschef för burgerkedjan. Han har arbetat i USA med varumärken som Godiva Chocolate, Sonic Drive-In och med Yum Brands där Pizza Hut ingår.

Claes Petersson tillträder som innovations- och utvecklingschef för Max Burgers den 1 december. Han ska arbeta tätt tillsammans med ägarfamiljen och  leda teamen för produktutveckling samt inköp och leverantörsled. Han kliver även in i ledningsruppen och blir vice vd.

Rollen har skräddarsytts efter Claes Peterssons "mångsidiga kompetens och internationella erfarenhet inom retail och restaurangbranschen", uppger kedjan.

De senaste tolv åren har han bott i USA och arbetat med  internationella företag som Campbell Soup, Godiva Chocolate, hamburgerkedjan Sonic Drive-In och senast som Chief Innovation Officer på Yum Brands där bland annat Pizza Hut ingår.

– Det känns hedrande att få vara med och bygga vidare på MAX framgångssaga och jag delar passionen för smak och kvalitet som finns i företaget. Att sedan MAX har en ledande position bland världens restaurangföretag inom hållbarhet och klimatsmart mat är oerhört inspirerande, säger Claes Petersson.

Innan åren i USA ägde och drev Claes Petersson restaurang i Skåne.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065