23948sdkhjf

Han är ny köksmästare på Ulriksdals Värdshus

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Rekryterar talang från Lilla Bjers.

Jonathan Kasche är ny köksmästare Ulriksdals Värdshus från och med i oktober. Han kommer senast från Lilla Bjers på Gotland men har även erfarenhet från Lilla Ego och Farang.
I sin nya roll kommer han att stötta Jonas Andreasen som varit kökschef på Ulriksdal Värdshus sedan Svenska Brasserier tog över värdshuset i september 2016.

Jonathan Kasche har redan infört en ny skördemeny som arbetar med utgångspunkt i Ulriksdals Värdshus egna och återetablering av sin egna köksträdgård.

– Ulriksdal är en fantastisk plats där vi har den stora förmånen att ha grönsaksodlingen precis utanför fönstret. Tillsammans med trädgårdsmästarna och våra andra samarbetsgårdar vill jag skapa en levande och hållbar restaurang där det gröna på tallriken är i fokus, säger Jonathan Kasche, ny köksmästare på Ulriksdals Värdshus i en kommentar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Nyhetsbrev

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Arkiv

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.61