23948sdkhjf

Han blir ny CFO för Menigo

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

"Vi är väldigt glada över att kunna knyta Fredrik till Menigo"

Menigo har rekryterat Fredrik Bergnäs som ny CFO med start 7 januari 2019. Fredrik har bred erfarenhet inom finans samt projektledning och har haft flera olika roller inom området, bland annat på Rusta, Amadeus, Systembolaget och senast Pierce. Det skriver man i ett pressmeddelande.

– Menigo har en tydlig värdegrund som stämmer väl överens med mina egna värderingar. Företagets verksamhet, med dess styrkor och utmaningar, passar väl överens med mina tidigare erfarenheter inom bland annat mat och dryck, logistik samt e-handel. Med de kunskaperna och erfarenheterna hoppas jag kunna hjälpa Menigo nå nya höjder, säger Fredrik Bergnäs i pressmeddelandet.

Fredrik har de senaste tre åren arbetat som CFO och Senior Project Manager på e-handelsbolaget Pierce AB. Innan dess arbetade han som CFO på Rusta och Amadeus samt ansvarig för business control och redovisning på Systembolaget. På Menigo blir Fredrik i rollen som CFO ansvarig för att säkerställa att företaget inom ramen för finans arbetar ansvarsfullt och långsiktigt i nära samarbete med den amerikanska ägaren Sysco.

– Vi är väldigt glada över att kunna knyta Fredrik till Menigo. Med sin gedigna kompetens inom finans, projektledning och ledarskap, samt hans erfarenhet från olika bolag blir Fredrik ett värdefullt tillskott i vår företagsledning och Menigos fortsatta utveckling, berättar Jonas Köhler VD Menigo.

Fredrik tar över efter Kent Stenberg som valt att fortsätta inom Menigos försäljningsorganisation.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11