23948sdkhjf

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Han ska ta utveckla och ansvara för hotellets mat och dryck.

David Viklund är ny mat- och dryckesansvarig, food & beverage manager, på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Han kommer närmast från tjänsten som driftschef för åtta restauranger inom Sabis-koncernen i Stockholm och har även ett förflutet från liknande positioner inom

- David har precis det vi söker och är rätt person att leda den spännande framtid våra restauranger är på väg in i. Han är extremt passionerad och det kommer att vara avgörande för vår utveckling, säger Henrik Berghult, vd på Clarion Hotel Sign i en kommentar.

- David är en modern och innovativ ledare med sunda värderingar och vi är naturligtvis mycket stolta att han väljer att ta nästa steg i sin karriär här hos oss, avslutar han.

David Viklund tillträder tjänsten i början av december och ska ingå i hotellets ledningsgrupp. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093