23948sdkhjf

När O´Learys själva får välja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är de åtta franchisetagarna som hyllas av restaurangkedjan internt.

I tjugo år har restaurangkedjan hyllat franchisetagarna med olika utmärkelser och så också i år. I förra veckan, 15 november, korades åtta vinnare som på olika vis bidragit till att utveckla restaurangkedjans erbjudande och levererat service och upplevelser utöver det vanliga till gästerna.

- Det är en stor ära att arbeta med engagerade franchisetagare som andas våra kärnvärden och som dagligen erbjuder våra gäster en sann O’Learys-upplevelse. Årets åtta pristagare gör ett fantastiskt jobb och visar på en stark vilja att fortsätta utvecklas med O’Learys i framtiden, säger Jonas Reinholdsson, grundare av O’Learys i en kommentar.

Priset Rookie of The Year gick restaurangen i Östersund som drivs  Johnny Jonsson. 

Årets åtta vinnare:

Rookie of the Year 2018 – O’Learys Östersund
Innovator of the Year 2018 – O’Learys Kristiine, Tallinn
Ambassador of the Year – Nancy Bellander, franchisetagare O’Learys Helsingborg
Franchisee of the Year 2018 kategori Travel – O’Learys Hong Kong
Franchisee of the Year 2018 kategori Classic – O’Learys Lund
Franchisee of the Year  2018 kategori Event – O’Learys Halmstad
Social Media of the Year 2018 – O’Learys Avenyn
Meal4Meal 2018 – O’Learys Järntorget

Läs en längre intrevju med 30- årsjubilerande restaurangkedjans grundare Jonas Reinholdsson i det kommande numret av Fast Food Magazine.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Nyhetsbrev

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Arkiv

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.104