23948sdkhjf

När O´Learys själva får välja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är de åtta franchisetagarna som hyllas av restaurangkedjan internt.

I tjugo år har restaurangkedjan hyllat franchisetagarna med olika utmärkelser och så också i år. I förra veckan, 15 november, korades åtta vinnare som på olika vis bidragit till att utveckla restaurangkedjans erbjudande och levererat service och upplevelser utöver det vanliga till gästerna.

- Det är en stor ära att arbeta med engagerade franchisetagare som andas våra kärnvärden och som dagligen erbjuder våra gäster en sann O’Learys-upplevelse. Årets åtta pristagare gör ett fantastiskt jobb och visar på en stark vilja att fortsätta utvecklas med O’Learys i framtiden, säger Jonas Reinholdsson, grundare av O’Learys i en kommentar.

Priset Rookie of The Year gick restaurangen i Östersund som drivs  Johnny Jonsson. 

Årets åtta vinnare:

Rookie of the Year 2018 – O’Learys Östersund
Innovator of the Year 2018 – O’Learys Kristiine, Tallinn
Ambassador of the Year – Nancy Bellander, franchisetagare O’Learys Helsingborg
Franchisee of the Year 2018 kategori Travel – O’Learys Hong Kong
Franchisee of the Year 2018 kategori Classic – O’Learys Lund
Franchisee of the Year  2018 kategori Event – O’Learys Halmstad
Social Media of the Year 2018 – O’Learys Avenyn
Meal4Meal 2018 – O’Learys Järntorget

Läs en längre intrevju med 30- årsjubilerande restaurangkedjans grundare Jonas Reinholdsson i det kommande numret av Fast Food Magazine.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.112