23948sdkhjf

När O´Learys själva får välja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är de åtta franchisetagarna som hyllas av restaurangkedjan internt.

I tjugo år har restaurangkedjan hyllat franchisetagarna med olika utmärkelser och så också i år. I förra veckan, 15 november, korades åtta vinnare som på olika vis bidragit till att utveckla restaurangkedjans erbjudande och levererat service och upplevelser utöver det vanliga till gästerna.

- Det är en stor ära att arbeta med engagerade franchisetagare som andas våra kärnvärden och som dagligen erbjuder våra gäster en sann O’Learys-upplevelse. Årets åtta pristagare gör ett fantastiskt jobb och visar på en stark vilja att fortsätta utvecklas med O’Learys i framtiden, säger Jonas Reinholdsson, grundare av O’Learys i en kommentar.

Priset Rookie of The Year gick restaurangen i Östersund som drivs  Johnny Jonsson. 

Årets åtta vinnare:

Rookie of the Year 2018 – O’Learys Östersund
Innovator of the Year 2018 – O’Learys Kristiine, Tallinn
Ambassador of the Year – Nancy Bellander, franchisetagare O’Learys Helsingborg
Franchisee of the Year 2018 kategori Travel – O’Learys Hong Kong
Franchisee of the Year 2018 kategori Classic – O’Learys Lund
Franchisee of the Year  2018 kategori Event – O’Learys Halmstad
Social Media of the Year 2018 – O’Learys Avenyn
Meal4Meal 2018 – O’Learys Järntorget

Läs en längre intrevju med 30- årsjubilerande restaurangkedjans grundare Jonas Reinholdsson i det kommande numret av Fast Food Magazine.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.149