23948sdkhjf

Ny vd för Lindvalls Chark

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

Fjärde generationen tar över.

I ett pressmeddelande skriver Lindvalls Chark att Sara Lindvall, 4:e generationens Lindvallare, tar som vd. Hon tillträdde posten den 12 oktober 2018. Sedan barnsben har Sara vardag som helg följt med sin pappa till "fabriken" för att tömma rökar eller byta is eller ta ut kött. Hon har alltid haft med sig från sin pappa att det är roligt att jobba.

– Jag är så stolt över det som min familj har startat upp och som förvaltats fantastiskt under över tio år med externa ägare och vd:ar. Och med våra nya ägare, Scandza, i ryggen så ser framtiden inget annat än ljus ut, säger Sara Lindvall i pressmeddelandet.

Sara har jobbat i företaget i 20 år, de sista 10 åren som ekonomichef.

– Jag älskar Lindvalls och alla våra fantastiska medarbetare och min vision är att vi tillsammans kan göra Lindvalls till den mest attraktiva arbetsplatsen i kommunen.

Jan Lindfors som varit VD under 1,5 år kommer att vara kvar inom Scandza och jobba nära Lindvalls och övriga företag inom koncernen med kommersiella frågor.
– Jag har haft förmånen att ha ett tätt samarbete med Jan Lindfors. Han har lärt mig väldigt mycket om vad som är viktigt som ledare men också mycket om mig själv. Jag vet att det är hårt arbete men också ett väldigt roligt jobb.

Lindvalls Chark AB har idag 130 anställda och 2018 landar omsättningen på cirka 300 miljoner kronor. Företaget är specialiserat på korv och fokuserar sin försäljning till servicehandeln, förbutiker och handeln på den lokala marknaden.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113