23948sdkhjf

Ny vd för Lindvalls Chark

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

Fjärde generationen tar över.

I ett pressmeddelande skriver Lindvalls Chark att Sara Lindvall, 4:e generationens Lindvallare, tar som vd. Hon tillträdde posten den 12 oktober 2018. Sedan barnsben har Sara vardag som helg följt med sin pappa till "fabriken" för att tömma rökar eller byta is eller ta ut kött. Hon har alltid haft med sig från sin pappa att det är roligt att jobba.

– Jag är så stolt över det som min familj har startat upp och som förvaltats fantastiskt under över tio år med externa ägare och vd:ar. Och med våra nya ägare, Scandza, i ryggen så ser framtiden inget annat än ljus ut, säger Sara Lindvall i pressmeddelandet.

Sara har jobbat i företaget i 20 år, de sista 10 åren som ekonomichef.

– Jag älskar Lindvalls och alla våra fantastiska medarbetare och min vision är att vi tillsammans kan göra Lindvalls till den mest attraktiva arbetsplatsen i kommunen.

Jan Lindfors som varit VD under 1,5 år kommer att vara kvar inom Scandza och jobba nära Lindvalls och övriga företag inom koncernen med kommersiella frågor.
– Jag har haft förmånen att ha ett tätt samarbete med Jan Lindfors. Han har lärt mig väldigt mycket om vad som är viktigt som ledare men också mycket om mig själv. Jag vet att det är hårt arbete men också ett väldigt roligt jobb.

Lindvalls Chark AB har idag 130 anställda och 2018 landar omsättningen på cirka 300 miljoner kronor. Företaget är specialiserat på korv och fokuserar sin försäljning till servicehandeln, förbutiker och handeln på den lokala marknaden.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118