23948sdkhjf

Vd-skifte på Martin & Servera

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Martin & Serveras vd och koncernchef lämnar i mars nästa år.

Håkan Åkerström kliver av som vd och koncernchef för Martin & Servera 31 mars 2019.

Han tillträdde i oktober 2013 och har under de fem år han arbetat för bolaget implementerat en ny logistikstruktur, ny e-handel och har haft hållbarhet. Det har även genomförts flera bolagsförvärv under perioden och inte minst har bolaget satt en koncernstruktur och bolagsuppdelning som trädde i kraft vid årsskiftet 2017/2018.

- Jag har verkligen uppskattat att arbeta tillsammans med Håkan och är väldigt glad över de fina insatser som han har gjort tillsammans med alla medarbetare. Vi har haft en hög utvecklingstakt och vi har idag en fantastisk position för att fortsätta att utveckla bolaget i framtiden. Med den nya koncernstrukturen på plats är det ett naturligt nästa steg att Håkan lämnar över till en ny vd, säger Caroline Berg, styrelseordförande för Martin & Servera och styrelseordförande för majoritetsägaren Axel Johnson i en kommentar.

Rekryteringsprocessen för att hitta Håkan Åkerströms efterträdare har påbörjats.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Nyhetsbrev

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Arkiv

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.132