23948sdkhjf

Götgatsbacken för burgerkedja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kedjan blir en av restaurangerna som öppnar i nya projektet St:Paul på Södermalm i Stockholm.

Bastard Burgers är den andra lokalhyresgästen av fem som är klar för etablering i fastighetsägaren Einar Mattsson 1960-tals fastighet som fått namnet S:t Paul. Huset som är under ombyggnad ligger i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan i Stockholm.

— Södermalm är såklart ett område som vi har tittat på under lång tid, så vi är extremt glada att vi nu är i mål. Läget i S:t Paul vid Götgatan är såklart ett riktigt prestigeläge med ett starkt flöde och en jäkla puls. En drömetablering helt enkelt. Vi är enormt taggade inför projektet tillsammans med Einar Mattsson, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers i en kommentar. 

Restaurangen öppnar hösten 2019 och blir den fjärde för Bastard Burgers i Stockholm efter Rehnsgatan, Liljeholmstorget och Farsta centrum.

Fastighetsprojektet innefattar totalrenovering av cirka 3 800 kvadratmeter lokaler varav cirka 2 700 kvadratmeter kontor i två plan. I markplanet planeras för tre till fyra restauranger och en hörnbutik.

Läs en längre intervju om Bastard Burgers med Simon Wanler  i kommande nummer av Fast Food.

Mer om: Bastard Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.136