23948sdkhjf

Götgatsbacken för burgerkedja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kedjan blir en av restaurangerna som öppnar i nya projektet St:Paul på Södermalm i Stockholm.

Bastard Burgers är den andra lokalhyresgästen av fem som är klar för etablering i fastighetsägaren Einar Mattsson 1960-tals fastighet som fått namnet S:t Paul. Huset som är under ombyggnad ligger i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan i Stockholm.

— Södermalm är såklart ett område som vi har tittat på under lång tid, så vi är extremt glada att vi nu är i mål. Läget i S:t Paul vid Götgatan är såklart ett riktigt prestigeläge med ett starkt flöde och en jäkla puls. En drömetablering helt enkelt. Vi är enormt taggade inför projektet tillsammans med Einar Mattsson, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers i en kommentar. 

Restaurangen öppnar hösten 2019 och blir den fjärde för Bastard Burgers i Stockholm efter Rehnsgatan, Liljeholmstorget och Farsta centrum.

Fastighetsprojektet innefattar totalrenovering av cirka 3 800 kvadratmeter lokaler varav cirka 2 700 kvadratmeter kontor i två plan. I markplanet planeras för tre till fyra restauranger och en hörnbutik.

Läs en längre intervju om Bastard Burgers med Simon Wanler  i kommande nummer av Fast Food.

Mer om: Bastard Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113