23948sdkhjf

Götgatsbacken för burgerkedja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kedjan blir en av restaurangerna som öppnar i nya projektet St:Paul på Södermalm i Stockholm.

Bastard Burgers är den andra lokalhyresgästen av fem som är klar för etablering i fastighetsägaren Einar Mattsson 1960-tals fastighet som fått namnet S:t Paul. Huset som är under ombyggnad ligger i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan i Stockholm.

— Södermalm är såklart ett område som vi har tittat på under lång tid, så vi är extremt glada att vi nu är i mål. Läget i S:t Paul vid Götgatan är såklart ett riktigt prestigeläge med ett starkt flöde och en jäkla puls. En drömetablering helt enkelt. Vi är enormt taggade inför projektet tillsammans med Einar Mattsson, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers i en kommentar. 

Restaurangen öppnar hösten 2019 och blir den fjärde för Bastard Burgers i Stockholm efter Rehnsgatan, Liljeholmstorget och Farsta centrum.

Fastighetsprojektet innefattar totalrenovering av cirka 3 800 kvadratmeter lokaler varav cirka 2 700 kvadratmeter kontor i två plan. I markplanet planeras för tre till fyra restauranger och en hörnbutik.

Läs en längre intervju om Bastard Burgers med Simon Wanler  i kommande nummer av Fast Food.

Mer om: Bastard Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Nyhetsbrev

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Arkiv

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13