23948sdkhjf

Götgatsbacken för burgerkedja

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Kedjan blir en av restaurangerna som öppnar i nya projektet St:Paul på Södermalm i Stockholm.

Bastard Burgers är den andra lokalhyresgästen av fem som är klar för etablering i fastighetsägaren Einar Mattsson 1960-tals fastighet som fått namnet S:t Paul. Huset som är under ombyggnad ligger i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan i Stockholm.

— Södermalm är såklart ett område som vi har tittat på under lång tid, så vi är extremt glada att vi nu är i mål. Läget i S:t Paul vid Götgatan är såklart ett riktigt prestigeläge med ett starkt flöde och en jäkla puls. En drömetablering helt enkelt. Vi är enormt taggade inför projektet tillsammans med Einar Mattsson, säger Simon Wanler, vd på Bastard Burgers i en kommentar. 

Restaurangen öppnar hösten 2019 och blir den fjärde för Bastard Burgers i Stockholm efter Rehnsgatan, Liljeholmstorget och Farsta centrum.

Fastighetsprojektet innefattar totalrenovering av cirka 3 800 kvadratmeter lokaler varav cirka 2 700 kvadratmeter kontor i två plan. I markplanet planeras för tre till fyra restauranger och en hörnbutik.

Läs en längre intervju om Bastard Burgers med Simon Wanler  i kommande nummer av Fast Food.

Mer om: Bastard Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Så sålde restaurangerna

Ökning för hotell- och trafiknära restauranger medan omsättning i personalrestauranger backade rejält under tredje kvartalet enligt siffror från Restaurangindex.

Här öppnar Linnea & Basilika

Historiskt låg skörd av matpotatis

Från Vigårda till Mosebacke

Meriterad köksmästare till Södra Teaterns restaurang.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Systembolaget öppnar utlämningsställe

Här ska nytt koncept för e-handeln testas.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Trio nominerad till Årets Fast Casual

Kale & Crave, Dogfood och Scandwich är nominerade i kategorin Årets Fast Casual i Fast Food Awards 2019.

Arkiv

Sushikedja öppnar nytt

Dansk juice och asiatiskt till Gallerian

Stora utmaningar med ursprungsmärkning av kött och fisk på restaurang

Mindre marginaler - men storleken spelar ingen roll

Inspirerat av spanska saluhallar

Matverk Närke 2019 vanns av sBread

"När svinn blir win och botten blir toppen"

Kock och konditor laddar inför Nobelfest

Daniel Roos är Nobelkonditor för femte gången. Han gör middagen tillsammans med Tom Sjöstedt som är Nobelkock för andra året.

Sia glass byter vd

De sätter guldkant på fikastunden

Ett 50-talskafé, ett konditori med franska förtecken och anrikt Stockholmskafé är nominerade i kategorin Årets Coffee Shop.

Crêperie till galleria

Från OKQ8 till Fazer Food Services Sverige

Hon är ny kommunikationsdirektör hos måltidsleverantören.

Gateau gästar H&M

Fazerägt hantverksbageri öppnar pop up i modekoncernens inredningsbutiker i december.

Fortsatt höga konkurstal inom hotell- och restaurangbranschen

Från Sturehof till Taverna Brillo

Hon byter jobb inom Svenska Brasserier och blir restaurangchef på restaurangen vid Stureplan.

Hotell ingår samarbete med Foodloopz

Så ska Clarion Hotel Stockholm minska matsvinnet.

Hon tar över på Svenskt Kött

Julskinkan fortsatt ohotad på julbordet

Ny vd på Siljans Chark

Matleveranstjänst till Malmö

Här öppnar Sabis nytt

Han är ny hos Altia

Läppja på GW

Här öppnar It´s Pleat

Här är årets bästa matböcker

Nya matkoncept till Täby centrum

Restaurangkedja säger upp personal

Orkla lägger bud på Kotipizza

Götgatsbacken för burgerkedja

Wallmans Group tappar vd

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.291