23948sdkhjf

Japansk grillteknik i Solna

Nordisk version av japanska robataköket har öppnat i nytt hotell.

Restaurang Norobata har öppnat i Time Hotel Group och Best Western Hotels & Resorts nya satsning Grow Hotel på Landsväg 30 i Solna strand utanför Stockholm.

Restaurangen beskrivs som en nordisk version av det japanska robataköket och konceptet bygger på att grilla råvaror på mycket hög värme över kol av japansk vitek.

- Redan från början hade vi höga ambitioner avseende restaurangverksamheten. Time Hotel Group vill skapa minnesvärda hotellupplevelser och för det behövs hög nivå på mat och dryck. Vi är därför mycket glada över att ha knutit till oss David Berggren från Aveqiagruppen, som tillsammans med partners kommer att driva restaurang Norobata hos oss, säger Reshi Chibba, vd på operatören Time Hotel Group.

Till våren öppnas en uteservering på innergården där även en köksträdgård med odling för hotellets eget bruk anläggs.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078