23948sdkhjf

Vänder sig till ny affärskund

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nyöppnad Stockholmskrog är Årets Affärskrog enligt Dagens industri och Di Weekend.

Stureplansgruppens restaurang Bonnie's på nyöppnade Bank Hotel i Stockholm utnämndes på tisdagen av tidningen Dagens Industri och DI Weekend till Årets Affärskrog.

Hotellet och restaurangen är inrymt i Bankaktiebolaget Södra Sverige och Handelsbankens gamla lokaler på Blasieholmen i Stockholm.

- Vi har haft som mål i många år att någon gång vinna det här priset och vi är väldigt glada att vi gjort det med just Bank Hotel. Det ger ett signalvärde som är oerhört starkt. Det här är som att vinna en Oscar i restaurangbranschen, säger Vimal Kovac, Stureplansgruppens huvudägare och vd i en kommentar.

När han mottog priset på scenen sa han också att att Stureplansgruppen med meny, stil, känsla och interiör också vill att Bonnie's ska attrahera en ny kundgrupp av affärskunder som inte bara är "gubbar i kostym".

Bonnie's tog över stafettpinnen från förra årets affärskrog som var Frida Ronges Tak och Unn.

Motiveringen till priset lyder:

” I den gamla bankhallen förenas klassisk lyx med gangsterromantik. Här samlas gräddan av svenskt näringsliv för att krossa spargrisar i guld och choklad.”

Priset har delats ut av Dagens industri sedan 1983 och först ut att vinna priset var Restaurang Johanna i Göteborg

Tidningarna delar även ut krogpriset Årets Resmål som i år tillföll Talldungens Gårdshotell som ligger i utkanten av samhället Brösarp i nordöstra Skåne och drivs av David Levung Höök och Emma Höök

Motiveringen till det priset lyder;

" Här förenas naturviner och sydländskt inspirerade maträtter i en lantlig idyll bland böljande kullar i ett förtrollande landskap.”

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Nyhetsbrev

Arnold's – nu även med lunchservering

Arkiv

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Tv-serie om relation mellan matälskare

Havsmat i street food-anda hos Fiskbar 17

Stopp för vinbox som handväska

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Nytt snabbmatskoncept med ägg i alla rätter

Espresso House-grundaren tänker gå globalt direkt med sin nya satsning.

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.188