23948sdkhjf

Från Sturehof till Taverna Brillo

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hon byter jobb inom Svenska Brasserier och blir restaurangchef på restaurangen vid Stureplan.

I december kliver Lisa Björkman in i rollen som restaurangchef för restaurangen vid Stureplan i Stockholm.

Därmed byter hon tjänst  inom restaurangkoncernen Svenska Brasserier då hon kommer närmast från rollen som matsalschef på Sturehof.

Hon efterträder Peder Lindh som dock stannar i koncernen och får ett nytt uppdrag som ska syfta till att stärka och utveckla inköpsavdelningen för hela koncernen.

Lisa Björkman har enligt uppgift en gedigen utbildning och långt förflutet inom restaurangbranschen. Hon har även arbetat som restaurangchef på Vassa Eggen och hon var med om att etablera Boquerian.

 - Jag är oerhört glad över att välkomna Lisa till Taverna Brillo. Hennes erfarenheter från en rad olika verksamheter i restaurangbranschen blir ett värdefullt tillskott i den förändringsresa som pågår. Lisa är en mycket respekterad ledare och jag är övertygad om att hon kommer att kunna lyfta Taverna Brillo till nästa nivå, säger Niklas Johansson, vd för Svenska Brasserier

Taverna Brillo är en del av restaurangkoncernen Svenska Brasserier som även driver  Sturehof, Riche, Teatergrillen, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Nyhetsbrev

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Arkiv

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.172