23948sdkhjf

Från Sturehof till Taverna Brillo

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hon byter jobb inom Svenska Brasserier och blir restaurangchef på restaurangen vid Stureplan.

I december kliver Lisa Björkman in i rollen som restaurangchef för restaurangen vid Stureplan i Stockholm.

Därmed byter hon tjänst  inom restaurangkoncernen Svenska Brasserier då hon kommer närmast från rollen som matsalschef på Sturehof.

Hon efterträder Peder Lindh som dock stannar i koncernen och får ett nytt uppdrag som ska syfta till att stärka och utveckla inköpsavdelningen för hela koncernen.

Lisa Björkman har enligt uppgift en gedigen utbildning och långt förflutet inom restaurangbranschen. Hon har även arbetat som restaurangchef på Vassa Eggen och hon var med om att etablera Boquerian.

 - Jag är oerhört glad över att välkomna Lisa till Taverna Brillo. Hennes erfarenheter från en rad olika verksamheter i restaurangbranschen blir ett värdefullt tillskott i den förändringsresa som pågår. Lisa är en mycket respekterad ledare och jag är övertygad om att hon kommer att kunna lyfta Taverna Brillo till nästa nivå, säger Niklas Johansson, vd för Svenska Brasserier

Taverna Brillo är en del av restaurangkoncernen Svenska Brasserier som även driver  Sturehof, Riche, Teatergrillen, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hedda Spendrups nya bryggeri öppnar restaurang

Omakas första öl färdigbryggt – döpt till Mother.

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Upp till bevis för Myllymäki – Aira invigs i mars

Ambitionen är att skapa en restaurang i världsklass i det nybyggda huset på Biskopsudden.

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Nyhetsbrev

Snabbpastakedja letar franchisetagare

Arkiv

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Arnold's – nu även med lunchservering

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109