23948sdkhjf

Från Sturehof till Taverna Brillo

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hon byter jobb inom Svenska Brasserier och blir restaurangchef på restaurangen vid Stureplan.

I december kliver Lisa Björkman in i rollen som restaurangchef för restaurangen vid Stureplan i Stockholm.

Därmed byter hon tjänst  inom restaurangkoncernen Svenska Brasserier då hon kommer närmast från rollen som matsalschef på Sturehof.

Hon efterträder Peder Lindh som dock stannar i koncernen och får ett nytt uppdrag som ska syfta till att stärka och utveckla inköpsavdelningen för hela koncernen.

Lisa Björkman har enligt uppgift en gedigen utbildning och långt förflutet inom restaurangbranschen. Hon har även arbetat som restaurangchef på Vassa Eggen och hon var med om att etablera Boquerian.

 - Jag är oerhört glad över att välkomna Lisa till Taverna Brillo. Hennes erfarenheter från en rad olika verksamheter i restaurangbranschen blir ett värdefullt tillskott i den förändringsresa som pågår. Lisa är en mycket respekterad ledare och jag är övertygad om att hon kommer att kunna lyfta Taverna Brillo till nästa nivå, säger Niklas Johansson, vd för Svenska Brasserier

Taverna Brillo är en del av restaurangkoncernen Svenska Brasserier som även driver  Sturehof, Riche, Teatergrillen, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.123