23948sdkhjf

Med fokus på konferens

Han kliver på som ny dryckes- och matansvarig på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Ted Dahlström ska i rollen som food & beverage manager svara för stärka mat- och konferensupplvelsen på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Han kommer tillbaka till hotellet som han var med om att öppna 2012 och kommer närmast från Clarion Hotel Sign i Stockholm där han jobbat som executive chef i två år. 

- Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse. Framförallt får vi en skjuts när det gäller att möta behovet av flexibilitet och kreativitet samband med stora konferenser och event. Vi är bra på det redan idag, men jag vet att vi kommer att växla upp ytterligare och det ur ett miljöperspektiv, säger Pernilla Johansson vd Clarion Hotel Arlanda Airport.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062