23948sdkhjf

De kan kombinera mat och dryck

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Tre kaféer och restauranger i Stockholm nominerade i kategorin Årets kombo i Fast Food Awards.

Doktor Mat på Tegnérgatan i Stockholm, The Fishery med två restauranger i Stockholm och K-Märkt Bokcafé i Akademibokhandeln på Regeringsgatan i Stockholm är nominerade till priset Årets Kombo i Fast Food Awards.

Det sistnämnda kaféet ingår i  i K-Märkt som för närvarande har fem enheter för frukost, fika, lunch och event i Stockholm 

Vinnaren koras under Fastfood- och cafémässan som äger rum på Kistamässan 30 januari. 

Enligt juryn ska vinnaren av Årets Kombo vara en restaurang, koncept, kedja, butik eller person som framgångsrikt lyft fram exponeringen och försäljningen av kombinationen mat och dryck.

Så här lyder finalistermotiveringarna;

Doktor Mat

Doktor Mat erbjuder gästerna hälsosam snabbmat som smakar supergott och gör dig friskare! Maten och drycken presenteras väldigt smakfullt och gör gästen intresserad av att testa allt. Till maten får man även en uppfriskande gurkmejashot.

The Fishery

The Fishery serverar alltid det godaste från vattnet tillagad av den duktiga kocken Malin Söderström. Besöker du restaurangen kommer du serveras rätter från olika vatten och regioner runt om i världen som ackompanjeras av god dryck.

K-Märkt Bokcafé

K-Märkt Bokcafé har packat ihop en gedigen frukostmeny med veganska smoothies och nybakade smörgåsar av hög kvalité. Här kan du i lugn och ro avnjuta din frukost, fika eller lunch med en härlig bok från Akademibokhandeln.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Nyhetsbrev

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Arkiv

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118