23948sdkhjf

De kan kombinera mat och dryck

Tre kaféer och restauranger i Stockholm nominerade i kategorin Årets kombo i Fast Food Awards.

Doktor Mat på Tegnérgatan i Stockholm, The Fishery med två restauranger i Stockholm och K-Märkt Bokcafé i Akademibokhandeln på Regeringsgatan i Stockholm är nominerade till priset Årets Kombo i Fast Food Awards.

Det sistnämnda kaféet ingår i  i K-Märkt som för närvarande har fem enheter för frukost, fika, lunch och event i Stockholm 

Vinnaren koras under Fastfood- och cafémässan som äger rum på Kistamässan 30 januari. 

Enligt juryn ska vinnaren av Årets Kombo vara en restaurang, koncept, kedja, butik eller person som framgångsrikt lyft fram exponeringen och försäljningen av kombinationen mat och dryck.

Så här lyder finalistermotiveringarna;

Doktor Mat

Doktor Mat erbjuder gästerna hälsosam snabbmat som smakar supergott och gör dig friskare! Maten och drycken presenteras väldigt smakfullt och gör gästen intresserad av att testa allt. Till maten får man även en uppfriskande gurkmejashot.

The Fishery

The Fishery serverar alltid det godaste från vattnet tillagad av den duktiga kocken Malin Söderström. Besöker du restaurangen kommer du serveras rätter från olika vatten och regioner runt om i världen som ackompanjeras av god dryck.

K-Märkt Bokcafé

K-Märkt Bokcafé har packat ihop en gedigen frukostmeny med veganska smoothies och nybakade smörgåsar av hög kvalité. Här kan du i lugn och ro avnjuta din frukost, fika eller lunch med en härlig bok från Akademibokhandeln.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.077