23948sdkhjf

De kan kombinera mat och dryck

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Tre kaféer och restauranger i Stockholm nominerade i kategorin Årets kombo i Fast Food Awards.

Doktor Mat på Tegnérgatan i Stockholm, The Fishery med två restauranger i Stockholm och K-Märkt Bokcafé i Akademibokhandeln på Regeringsgatan i Stockholm är nominerade till priset Årets Kombo i Fast Food Awards.

Det sistnämnda kaféet ingår i  i K-Märkt som för närvarande har fem enheter för frukost, fika, lunch och event i Stockholm 

Vinnaren koras under Fastfood- och cafémässan som äger rum på Kistamässan 30 januari. 

Enligt juryn ska vinnaren av Årets Kombo vara en restaurang, koncept, kedja, butik eller person som framgångsrikt lyft fram exponeringen och försäljningen av kombinationen mat och dryck.

Så här lyder finalistermotiveringarna;

Doktor Mat

Doktor Mat erbjuder gästerna hälsosam snabbmat som smakar supergott och gör dig friskare! Maten och drycken presenteras väldigt smakfullt och gör gästen intresserad av att testa allt. Till maten får man även en uppfriskande gurkmejashot.

The Fishery

The Fishery serverar alltid det godaste från vattnet tillagad av den duktiga kocken Malin Söderström. Besöker du restaurangen kommer du serveras rätter från olika vatten och regioner runt om i världen som ackompanjeras av god dryck.

K-Märkt Bokcafé

K-Märkt Bokcafé har packat ihop en gedigen frukostmeny med veganska smoothies och nybakade smörgåsar av hög kvalité. Här kan du i lugn och ro avnjuta din frukost, fika eller lunch med en härlig bok från Akademibokhandeln.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Nyhetsbrev

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Arkiv

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.093