23948sdkhjf

Vinner hederspris vid Allt Om Vins "Årets Vinare"

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

"Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack"

Vid den årliga prisutdelningen "Årets Vinare" som arrangeras av tidskriften Allt Om Vin, uppmärksammas aktörer i vinbranschen och viner som gjort särskilt avtryck under det gångna året. Man delar bland annat ut pris till Årets Distributör och Årets Vinbar. Årets Vinare är sedan länge ett Sveriges allra tyngsta branschpriser.

Inför 2018 beslutade Allt Om Vin att införa ett nytt hederspris. Priset uppmärksammar särskilda insatser i svensk dryckesbransch och det allra första hederspriset delas ut till Brännland Cider.

Juryns motivering,

"Allt om Vins hederspris 2018 går till Brännland Cider för modet att våga satsa, för den passionerade viljan och för att de främjar och berikar Sveriges dryckeskultur får Brännland Cider Allt om Vins hederspris 2018"

– Det här betyder förstås oerhört mycket. Det är inte alltid man som entreprenör får uppleva att man blir sedd och uppmärksammad på sin egen hemmaplan men Hederspriset på Årets Vinare ger oss ett fantastiskt kvitto på att det hårda arbete vi har lagt ner för att utveckla en svensk iscider som kan hålla samma kvalitet som de bästa söta vinerna i världen verkligen har givit avtryck. Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack, säger Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider, i ett pressmeddelande.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143