23948sdkhjf

Vinner hederspris vid Allt Om Vins "Årets Vinare"

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

"Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack"

Vid den årliga prisutdelningen "Årets Vinare" som arrangeras av tidskriften Allt Om Vin, uppmärksammas aktörer i vinbranschen och viner som gjort särskilt avtryck under det gångna året. Man delar bland annat ut pris till Årets Distributör och Årets Vinbar. Årets Vinare är sedan länge ett Sveriges allra tyngsta branschpriser.

Inför 2018 beslutade Allt Om Vin att införa ett nytt hederspris. Priset uppmärksammar särskilda insatser i svensk dryckesbransch och det allra första hederspriset delas ut till Brännland Cider.

Juryns motivering,

"Allt om Vins hederspris 2018 går till Brännland Cider för modet att våga satsa, för den passionerade viljan och för att de främjar och berikar Sveriges dryckeskultur får Brännland Cider Allt om Vins hederspris 2018"

– Det här betyder förstås oerhört mycket. Det är inte alltid man som entreprenör får uppleva att man blir sedd och uppmärksammad på sin egen hemmaplan men Hederspriset på Årets Vinare ger oss ett fantastiskt kvitto på att det hårda arbete vi har lagt ner för att utveckla en svensk iscider som kan hålla samma kvalitet som de bästa söta vinerna i världen verkligen har givit avtryck. Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack, säger Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider, i ett pressmeddelande.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125