23948sdkhjf

Vinner hederspris vid Allt Om Vins "Årets Vinare"

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

"Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack"

Vid den årliga prisutdelningen "Årets Vinare" som arrangeras av tidskriften Allt Om Vin, uppmärksammas aktörer i vinbranschen och viner som gjort särskilt avtryck under det gångna året. Man delar bland annat ut pris till Årets Distributör och Årets Vinbar. Årets Vinare är sedan länge ett Sveriges allra tyngsta branschpriser.

Inför 2018 beslutade Allt Om Vin att införa ett nytt hederspris. Priset uppmärksammar särskilda insatser i svensk dryckesbransch och det allra första hederspriset delas ut till Brännland Cider.

Juryns motivering,

"Allt om Vins hederspris 2018 går till Brännland Cider för modet att våga satsa, för den passionerade viljan och för att de främjar och berikar Sveriges dryckeskultur får Brännland Cider Allt om Vins hederspris 2018"

– Det här betyder förstås oerhört mycket. Det är inte alltid man som entreprenör får uppleva att man blir sedd och uppmärksammad på sin egen hemmaplan men Hederspriset på Årets Vinare ger oss ett fantastiskt kvitto på att det hårda arbete vi har lagt ner för att utveckla en svensk iscider som kan hålla samma kvalitet som de bästa söta vinerna i världen verkligen har givit avtryck. Vi har många att tacka på vägen för det här priset och hoppas kunna leva upp till de förväntningar som ett sådant här pris också innebära. Tack, säger Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider, i ett pressmeddelande.
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – och en fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nyhetsbrev

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Arkiv

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Rökt och grillat på krogveteranernas nya restaurang

Stjärnkrögare flyttar in i toppen på nytt landmärke

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Årets kock-vinnare startar eget med nytt koncept

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Foodstock – Ekstedts nya gastronomifestival

Fjäderholmarna blir matmecka under två sommardagar.

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116