23948sdkhjf

Värsta yrkesgruppen att servera

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurangpersonal röstar fram den egna yrkesgruppen som solklar vinnare.

Vilka gäster är värst att servera? Det har den stora Facebookgruppen ”Hänt på restaurang” röstat om. Och svaret är: de egna kollegerna!

”Jajamän, med en väldigt socialdemokratisk procent på 28 procent så befäster vi vårt redan befintliga självhat när restaurangpersonal själva koras till de sämsta gästerna!”, skriver administratören Jesper Borgenstrand i posten där resultatet av omröstningen som är gjord ”med glimten i ögat” presenteras.

Restaurangpersonalen vinner dessutom en solklar seger. På andra och tredje plats kommer kommunalarbetarna och lärarna. Lastbilschaufförerna hamnar i botten på listan, och kan därmed utnämnas till restaurangfolkets favoritgäster.

Facebookgruppen ”Hänt på restaurang” har över 40 000 medlemmar och består av restaurangpersonal från hela Sverige.

Så här blev resultatet i gruppens omröstning om den värsta yrkesgruppen att ha som gäster:

  1. Restaurangpersonal
  2. Kommunalarbetare
  3. Lärare
  4. Byggarbetare
  5. Affärsmän
  6. Studenter
  7. Poliser
  8. Pensionärer
  9. Golfare
  10. Ordningsvakter
  11. Metallarbetare
  12. Mäklare
  13. Bloggare
  14. Journalister
  15. Kulturarbetar
  16. Lastbilschaufförer
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.104