23948sdkhjf

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Ett nytt kök flyttar in på matscenen Teatern i Ringens köpcentrum. Nu på fredag, den 25 januari, öppnar Danyel Couet och Sebastian Thureson sitt nya ställe Manufacture. Duon ska servera mat med bröd i kreaktiva smakkombinationer.

Restaurangprofilerna Couet och Thureson, som förra året öppnade restaurangerna Allegrine och Bar Étable tillsammans, utlovar ett dynamiskt kök där säsong, råvarutillgång och deras egna idéer ska forma Manufactures meny. Menyn förändras löpande och under lanseringsdagen finns bland annat Tarte Flambée med gårdskyckling, lammfoccatia och sandwich ”boulette de boeuf” på menyn.

– Vårt mål är att hitta lustfyllda och överraskande smakkombinationer. Den röda tråden är att all mat serveras på, i och mellan bröd och äts med händerna, säger Danyel Couet och Sebastian Thureson.

Matscenen Teatern öppnades i december 2015 och ligger mitt i Ringens köpcentrum vid Skanstull i Stockholm. Manufacture ersätter Dos Gringos i Teatern. Totalt finns nio kök och ett patisserie. 

– Vi är väldigt glada över att Danyel Couet och Sebastian Thureson provar ett nytt och spännande kök i Teatern. Deras föränderliga och kreativa meny med starkt fokus på hantverk passar perfekt, kommenterar Ringens centrumchef Anders Salomonsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094