23948sdkhjf

Enbart vegetariskt på ny indisk restaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Inom kort öppnas en ny Saravanaa Bhavan-restaurang i Stockholm.

Den indiska restaurangkedjan Saravanaa Bhavan består av 71 restauranger utspridda i 20 olika länder i fem världsdelar. Hittills har den vegetariska kedjan bara haft en restaurang i Sverige, nämligen Saravanaa Bhavan i Kista. Men inom kort öppnar Arun Mohan sin andra restaurang. Denna gång på Sankt Eriksgatan 66 i Vasastan i Stockholm. Den nya restaurangen får 50 sittplatser på två plan.

– Vi vill in mer centralt. Många gäster pendlade från stan och frågade varför jag inte öppnade något i city, säger Arun Mohan till tidningen Södermalmsnytt.

Den 14 januari har nämnts som premiärdatum, men på hemsidan står det fortfarande att restaurangen på Sankt Eriksgatan öppnar inom kort.

Enligt egen utsago är Saravanaa Bhavan-kedjan störst inom indisk vegetarisk mat. Allt på menyn är vegetariskt, många rätter är också veganska.

Uppdatering den 29 januari: Den nya Saravanaa Bhavan-restaurangen har nu öppnat.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (1)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11