23948sdkhjf

Lämnar vd-skapet för F12-gruppen

Tillträder som vd för Grand Hotel Saltsjöbaden.

Katarina Romell blir ny vd för Grand Hotel Saltsjöbaden. Hon lämnar därmed vd-skapet för maken Melker Anderssons restauranger. Hon kvarstår dock som styrelseordförande för F12-gruppen.

Att leda hotellverksamhet är ingenting nytt för Katarina Romell. Hon var tidigare vd för SAS Radison Strand Hotell i Stockholm, och var under perioden 1996–2000 samtidigt hotelldirektör på Grand Hotel Saltsjöbaden. Under åren 2006–2016 var hon vd för närliggande Vår Gård Saltsjöbaden som ägs av KF.

– Det känns som att komma hem efter en lång resa, kommenterar Katarina Romell, som tillträder under senvintern. 

– Glädjande att det nu finns nya ägare med styrka och ambitioner. Vi vill göra Grand Hotel Saltsjöbaden unikt igen, ett hotell där historien möter den nya tiden, fortsätter Romell.

Niklas Järvhammar är ordförande för Grand Hotel Saltsjöbaden och vd på fastighetsbolaget Lustgården AB som sedan 2015 äger Grand Hotel Saltsjöbaden.

– Vi ser verkligen fram emot att få hit Katarina. Hon har en svårslagen erfarenhet av att driva hotell och en omfattande kunskap om hela besöksnäringen. Eftersom vi vill utveckla hotellområdet med nya attraktiva bostäder, blir det än viktigare att ha ett synnerligen attraktivt hotell som alltings mittpunkt, säger Järvhammar i ett uttalande. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079