23948sdkhjf

Lämnar vd-skapet för F12-gruppen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Tillträder som vd för Grand Hotel Saltsjöbaden.

Katarina Romell blir ny vd för Grand Hotel Saltsjöbaden. Hon lämnar därmed vd-skapet för maken Melker Anderssons restauranger. Hon kvarstår dock som styrelseordförande för F12-gruppen.

Att leda hotellverksamhet är ingenting nytt för Katarina Romell. Hon var tidigare vd för SAS Radison Strand Hotell i Stockholm, och var under perioden 1996–2000 samtidigt hotelldirektör på Grand Hotel Saltsjöbaden. Under åren 2006–2016 var hon vd för närliggande Vår Gård Saltsjöbaden som ägs av KF.

– Det känns som att komma hem efter en lång resa, kommenterar Katarina Romell, som tillträder under senvintern. 

– Glädjande att det nu finns nya ägare med styrka och ambitioner. Vi vill göra Grand Hotel Saltsjöbaden unikt igen, ett hotell där historien möter den nya tiden, fortsätter Romell.

Niklas Järvhammar är ordförande för Grand Hotel Saltsjöbaden och vd på fastighetsbolaget Lustgården AB som sedan 2015 äger Grand Hotel Saltsjöbaden.

– Vi ser verkligen fram emot att få hit Katarina. Hon har en svårslagen erfarenhet av att driva hotell och en omfattande kunskap om hela besöksnäringen. Eftersom vi vill utveckla hotellområdet med nya attraktiva bostäder, blir det än viktigare att ha ett synnerligen attraktivt hotell som alltings mittpunkt, säger Järvhammar i ett uttalande. 

Mer om: f12 | Katarina Romell
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.121