23948sdkhjf

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Innovativ cocktailmeny när ”Världens bästa bar” gör exklusivt gästspel.

Grand Hôtel i Stockholm får storfrämmande. Den 16 februari gör den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian ett gästspel i Cadierbaren. 

Läs också: Han gästar Grand Hotel

– Vi är grymt glada över att kunna bjuda in till detta gästspel av Remy och Anton från The Artesian. Deras innovativa inställning till cocktails är något vi gillar och den lekfulla atmosfären i baren inspirerar, säger Karl Persson, food & beverage manager på Grand Hôtel.

Bartenderprofilerna Emil Åreng och Christian Grevius tog förra året över rodret i den anrika Cadierbaren och lanserade i höstas en helt ny cocktailmeny som berättar hotellet och Régis Cadiers historia.

Nästa grepp från team Cadierbaren är alltså ett exklusivt utbyte med den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian på lyxhotellet The Langham i London. The Artesian har bland annat vunnit ”Världens bästa bar” fyra år i rad.

Under gästspelet den 16 februari får gäster vid tre sittningar ta del av en innovativ cocktailmeny från The Artesians kreativa team. ”A most minimalistic menu”, består av cocktails gjorda på två ingredienser och fokuserar på hur man förhöjer dessa smaker.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.166