23948sdkhjf

The Artesian gästspelar på Grand Hôtel

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Innovativ cocktailmeny när ”Världens bästa bar” gör exklusivt gästspel.

Grand Hôtel i Stockholm får storfrämmande. Den 16 februari gör den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian ett gästspel i Cadierbaren. 

Läs också: Han gästar Grand Hotel

– Vi är grymt glada över att kunna bjuda in till detta gästspel av Remy och Anton från The Artesian. Deras innovativa inställning till cocktails är något vi gillar och den lekfulla atmosfären i baren inspirerar, säger Karl Persson, food & beverage manager på Grand Hôtel.

Bartenderprofilerna Emil Åreng och Christian Grevius tog förra året över rodret i den anrika Cadierbaren och lanserade i höstas en helt ny cocktailmeny som berättar hotellet och Régis Cadiers historia.

Nästa grepp från team Cadierbaren är alltså ett exklusivt utbyte med den mångfaldigt prisbelönta baren The Artesian på lyxhotellet The Langham i London. The Artesian har bland annat vunnit ”Världens bästa bar” fyra år i rad.

Under gästspelet den 16 februari får gäster vid tre sittningar ta del av en innovativ cocktailmeny från The Artesians kreativa team. ”A most minimalistic menu”, består av cocktails gjorda på två ingredienser och fokuserar på hur man förhöjer dessa smaker.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.126