23948sdkhjf

Familjer testar middagar åt Urban Deli

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Urban Deli låter 50 familjer testa olika middagslösningar. Testet pågår under en månad och familjerna ger löpande synpunkter om smak, innehåll, förpackningar och distribution och hjälper därigenom Urban Deli att utveckla sitt erbjudande.

Läs också: Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

– Vi vet att våra gäster vill äta god mat med hög kvalitet, men att de har lite tid att lägga på matlagning i vardagen. Med stor variation i olika rätter, och fokus på stor andel vegetariska alternativ gör vi det nu enkelt att med ett digitalt gränssnitt förbeställa och hämta maten i butiken, säger Sibel Wolff, marknadschef Urban Deli.

Middagslösningarna består av veganska, lakto-ovo-, fisk- och kötträtter. Rätterna tar 10-30 minuter att färdigställa. Vissa rätter är helt färdiglagade och kräver bara uppvärmning, medan andra rätter kräver stekning eller avbakning i ugn.

All mat lagas från grunden och utan tillsatser av kockar i Sickla. Köttet är av svenskt ursprung och förpackningarna gjorda av antingen förnyelsebar råvara eller återvunnen plast. Middagslösningarna är paketerade som kassar och kostar mellan 89 och 179 kronor för två personer. 

Urban Deli ingår i Axfoodkoncernen. Företagets mix av matbutik, saluhall, bar och restaurang finns i dag i Sickla samt på Nytorget, Sveavägen, Åhléns City och Centralen i Stockholm.

Mer om: Urban Deli
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116