23948sdkhjf

Familjer testar middagar åt Urban Deli

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Urban Deli låter 50 familjer testa olika middagslösningar. Testet pågår under en månad och familjerna ger löpande synpunkter om smak, innehåll, förpackningar och distribution och hjälper därigenom Urban Deli att utveckla sitt erbjudande.

Läs också: Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

– Vi vet att våra gäster vill äta god mat med hög kvalitet, men att de har lite tid att lägga på matlagning i vardagen. Med stor variation i olika rätter, och fokus på stor andel vegetariska alternativ gör vi det nu enkelt att med ett digitalt gränssnitt förbeställa och hämta maten i butiken, säger Sibel Wolff, marknadschef Urban Deli.

Middagslösningarna består av veganska, lakto-ovo-, fisk- och kötträtter. Rätterna tar 10-30 minuter att färdigställa. Vissa rätter är helt färdiglagade och kräver bara uppvärmning, medan andra rätter kräver stekning eller avbakning i ugn.

All mat lagas från grunden och utan tillsatser av kockar i Sickla. Köttet är av svenskt ursprung och förpackningarna gjorda av antingen förnyelsebar råvara eller återvunnen plast. Middagslösningarna är paketerade som kassar och kostar mellan 89 och 179 kronor för två personer. 

Urban Deli ingår i Axfoodkoncernen. Företagets mix av matbutik, saluhall, bar och restaurang finns i dag i Sickla samt på Nytorget, Sveavägen, Åhléns City och Centralen i Stockholm.

Läs mer om: Urban Deli
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109