23948sdkhjf

Familjer testar middagar åt Urban Deli

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Urban Deli låter 50 familjer testa olika middagslösningar. Testet pågår under en månad och familjerna ger löpande synpunkter om smak, innehåll, förpackningar och distribution och hjälper därigenom Urban Deli att utveckla sitt erbjudande.

Läs också: Tar veganskt samarbete på blodigt allvar – efter Urban Deli sker bred lansering

– Vi vet att våra gäster vill äta god mat med hög kvalitet, men att de har lite tid att lägga på matlagning i vardagen. Med stor variation i olika rätter, och fokus på stor andel vegetariska alternativ gör vi det nu enkelt att med ett digitalt gränssnitt förbeställa och hämta maten i butiken, säger Sibel Wolff, marknadschef Urban Deli.

Middagslösningarna består av veganska, lakto-ovo-, fisk- och kötträtter. Rätterna tar 10-30 minuter att färdigställa. Vissa rätter är helt färdiglagade och kräver bara uppvärmning, medan andra rätter kräver stekning eller avbakning i ugn.

All mat lagas från grunden och utan tillsatser av kockar i Sickla. Köttet är av svenskt ursprung och förpackningarna gjorda av antingen förnyelsebar råvara eller återvunnen plast. Middagslösningarna är paketerade som kassar och kostar mellan 89 och 179 kronor för två personer. 

Urban Deli ingår i Axfoodkoncernen. Företagets mix av matbutik, saluhall, bar och restaurang finns i dag i Sickla samt på Nytorget, Sveavägen, Åhléns City och Centralen i Stockholm.

Mer om: Urban Deli
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.099