23948sdkhjf

Gateau expanderar – nu även i Uppsala

I morgon, den 28 mars, öppnar Gateau en ny brödbutik på Centralstationen i Uppsala. Därmed finns det 33 Gateau-butiker i fem svenska städer.

– Uppsala centralstation är ett mycket attraktivt läge för Gateau och har länge varit på vår önskelista för potentiella etableringar, vi är därför otroligt glada över att kunna berätta att vi öppnar vår första butik just här. Med denna butik öppnas också andra möjligheter i regionen, säger Johan Rosenblom, vd Gateau Sverige.

Gateaus sortiment består av hantverksbakade surdegsbröd, frallor, kaffebröd och eleganta tårtor. Gateaus butik på Uppsala centralstation kommer även att erbjuda ett stort urval av take away produkter som färska smörgåsar, yoghurt, kalla och varma drycker såsom färskmalet kvalitétskaffe.

Sedan tidigare finns det 22 Gateau-butiker i Stockholm, åtta butiker i Skåneregionen, inklusive Malmö och Lund, och två butiker i Göteborg. Gateau har även 14 butiker i Helsingfors. Totalt har företaget, som är en del av Fazer Group, 450 anställda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079