23948sdkhjf

Fick kanyl i kebaben

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

För en vecka sedan när en kvinna åt en kebabtallrik på en restaurang i centrala Katrineholm gjorde hon en obehaglig upptäckt. I en tugga upptäckte hon något hårt i maten och spottade ut en avbruten kanyl, förmodligen från köttet, det skriver Katrineholms-Kuriren.

Kanylen på cirka 1,5 centimeter hade samma tjocklek som de som används i sjukvården, det framgår av anmälan som kvinnan skickat till kommunens miljö- och hälsokontor.

Enligt kontroller vid slakteriet kan kanylen ha använts för att bedöva djuret inför slakt, men när kvinnan själv kontaktade leverantören fick hon beskedet att den använts för att ge djuren antibiotika.

Enligt en företrädare för leverantören för företaget är det oklart varifrån kanylen kommer ifrån, eller om det ens kommer från deras produkter.

Vi har inte konstaterat att den kommer från våra produkter över huvud taget. Vi utreder, säger företrädaren som heller inte säger sig förstå det mediala intresset:

– Det handlar om en kanyl, inte 500, säger han till Katrineholms-Kuriren.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Nyhetsbrev

Hit kommer Linnea & Basilika

Arkiv

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.128