23948sdkhjf

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Ingrid blir namnet på den nya bakfickan hos Grand Hotel i Lund. Namnet är en hommage till legendariska Ingrid Persdotter som från 1909 till 1922 ansvarade för Grands anrika Bistro Gambrinus.

– Vi tyckte att det kändes självklart att lyfta fram en stark kvinnlig personlighet från Grands över 120 år långa historia. Dessutom så hette min farmor Ingrid och alla kvinnliga familjemedlemmar har just Ingrid som mellannamn, det understryker att Grand Hotel i Lund är ett familjeföretag, säger Maria Paulsson, vd för Grand Hotel i Lund.

Grands nya bakficka och uteservering öppnar på Valborgsmässoafton, den 30 april, och håller öppet fram till slutet av septeber. Serveringen på Ingrid utgår från en klassisk lucka där gäster beställer sin mat och dryck. På menyn finns ett rikligt utbud av olika smörrebröd, tolv olika viner och ölsorter på fat, kaffe och mjukglass.

– Vi ser fram emot att bidra till att blåsa nytt liv i det omgestaltade Bantorget och är säkra på att vår nya servering kommer att bli en självklar mötesplats under vår- och sommarsäsongen, säger Maria Paulsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062