23948sdkhjf

Egen vinautomat på hotellrummet

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Med en knapptryckning kan nu gäster på The Winery Hotel i Solna servera sig själva ett perfekt tempererat glas vin. På hotellets deluxe-rum finns nu en vinautomat.

– Det är viktigt att lyssna till våra gästers önskemål. Vill de ha en vinautomat på rummet så ska de få det, menar Sofia Ruhne från vingården Terreno och The Winery Hotel.

The Winery Hotel har som namnet skvallrar om profilerat sig som en hotell där vinet står i centrum. Vinprovningar och visningar genomförs dagligen i vineriet som möter gästerna direkt i lobbyn. Där står även en vinautomat där gästerna kan provsmaka sig igenom ett 30-tal viner på egen hand.

Det är en vinautomat, eller vinomat, som påminner om den i lobbyn som nu ställts in på ett av hotellets mer exklusiva rum. Till en början är det ett test.

– Vinomaterna i lobbyn på The Winery Hotel är otrolig populära och tanken att ha dem på rummen har slagit oss mer än en gång, säger Sofia Ruhne.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11