23948sdkhjf

Egen vinautomat på hotellrummet

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Med en knapptryckning kan nu gäster på The Winery Hotel i Solna servera sig själva ett perfekt tempererat glas vin. På hotellets deluxe-rum finns nu en vinautomat.

– Det är viktigt att lyssna till våra gästers önskemål. Vill de ha en vinautomat på rummet så ska de få det, menar Sofia Ruhne från vingården Terreno och The Winery Hotel.

The Winery Hotel har som namnet skvallrar om profilerat sig som en hotell där vinet står i centrum. Vinprovningar och visningar genomförs dagligen i vineriet som möter gästerna direkt i lobbyn. Där står även en vinautomat där gästerna kan provsmaka sig igenom ett 30-tal viner på egen hand.

Det är en vinautomat, eller vinomat, som påminner om den i lobbyn som nu ställts in på ett av hotellets mer exklusiva rum. Till en början är det ett test.

– Vinomaterna i lobbyn på The Winery Hotel är otrolig populära och tanken att ha dem på rummen har slagit oss mer än en gång, säger Sofia Ruhne.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.105