23948sdkhjf

Boulebar växer

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Öppningdags för Boulebars ”nygamla” uteserveringar i Stockholm och Göteborg.

Utomhussäsongen närmar sig för boulefantasterna. Både i Stockholm och Göteborg jobbar Boulebar just nu intensivt med att färdigställa uteserveringarna.

Läs också: Boulebar med ny delägare

I Stockholm har bygglovsansökan för uteserveringen i Rålambhovsparken godkänts i elfte timmen efter en utdragen bygglovsprocess. Teamet bakom Boulebar jobbar nu dygnet runt för att få allting klar. Planen är att öppna Boulebar Rålambshov på fredag, den 3 maj.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få välkomna alla gäster om bara ett par dagar, säger Fredrik Rydesjö.

Boulebar har sedan 2007 byggt upp en fransk sommarpark med boule, mat och bar i Rålambshovsparken. Långsiktigt är planen att återuppbygga det permanenta huset och skapa en året runt-verksamhet i Rålambshovsparken.

I Göteborg blir årets uteservering större än tidigare. Arbetet med Haga Station och avstängningen av Rosenlundsbron har gjort det möjligt att expandera ut mot vattnet och ge utrymme för 200 gäster.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Göteborgarna en uteservering så nära vattnet. Du kommer kunna sitta med en öl i handen på trappen som går ända ner till kajkanten, säger nya restaurangchefen Tobias Dagerås.

Boulebar Rosenlund ska enligt planen öppna nästa vecka. Det ska då finnas en restaurangdel med fransk bistro, en bar och två franska kiosker, en för glass och en med kolgrillsmeny.

– Detta är ett fantastiskt häftigt område med Feskekörkans historia som möter det moderna stråket längs vattnet med restauranger och kafeér som vi vill att ännu fler upptäcker, säger Tobias Dagerås.

Totalt finns nu åtta Boulebarer i Malmö, Göteborg, Örebro, Stockholm och Köpenhamn. 

Mer om: Boulebar
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Nyhetsbrev

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Arkiv

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Rökt och grillat på krogveteranernas nya restaurang

Stjärnkrögare flyttar in i toppen på nytt landmärke

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Årets kock-vinnare startar eget med nytt koncept

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Foodstock – Ekstedts nya gastronomifestival

Fjäderholmarna blir matmecka under två sommardagar.

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Därför stängs Feskekörka

Från vikingatiden till 1700-talet för E-Type

Magnus Nilsson lämnar – Fäviken stänger

”Det har varit ett svårt beslut”.

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.142