23948sdkhjf

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Samir Bachkami blir vd för Delivery Heros svenska verksamhet.

Delivery Hero, som redan äger varumärkena Foodora och Onlinepizza, köper nu även Hungrig.se. 

– Vi är oerhört glada över att ha Hungrig.se ombord som med sin starka lokala närvaro och entreprenörsanda kompletterar Delivery Hero perfekt, säger Carl Tengberg, vd Delivery Hero Norden, i en kommentar till uppköpet.

Hungrig.se blir det tredje varumärket för Delivery Hero i Sverige, men det fjärde i Norden. Sedan tidigare finns Foodora i Sverige, Finland och Norge, Onlinepizza på den svenska marknaden samt Pizza-Online.fi i Finland.

Ny vd för Delivery Heros verksamhet i Sverige blir Samir Bachkami, vd och grundare av Hungrig.se. Han startade bolaget för tio år sedan, i dag finns 60 anställda på huvudkontoret i Lund. 

– Jag går in med full energi och fokus i min nya roll där jag tillsammans med teamen från alla bolag ska bygga Sveriges bästa takeaway- och delivery-upplevelse. Våra kunder ska få ett ännu bättre utbud och restaurangerna en ännu större kundkrets, säger Samir Bachkami, vd Delivery Hero Sverige.

I och med uppköpet ökar Delivery Hero sin närvaro och sitt restaurangutbud i södra Sverige. Utöver huvudkontoret i Lund har Hungrig.se 15 lokala kontor runt om i landet, som ansvarar för verksamheten i 22 städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Delivery Hero har sedan tidigare kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11