23948sdkhjf

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Modern street food-inspirerad mat på menyn.

Urban Delis verksamhet på Stockholms Centralstation växer. Lilla Urban Deli Centralen, med take away och minibutik, kompletterats nu även med en street food-restaurang med tillhörande bardel. 

Axfoodäga Urban Deli har sin verksamhet i den norra delen av Centralen. Där finns sedan förra året Lilla Urban Deli Centralen, som består av två delar. Den ena delen erbjuder Urban Delis sallader att äta på plats eller take away. Den andra delen är en minibutik med Urban Delis good to go-sortiment, det vill säga mat att ta med hem, på tågresan, efter träningen, till kontoret eller mellan möten.

I morgon, den 10 maj, öppnar Urban Deli även en restaurang och bar. I restaurangen serveras en hela-dagen-meny där största delen är vegansk eller lakto-ovo. Det mesta på menyn går också att få med sig som take-away. Då och då kommer Urban Deli-klassiker att dyka upp, såsom fiskgrytan och den koreanska råbiffen. Allt kött på menyn är svenskt, även om andelen kött på menyn är mycket begränsad.

– Vi vill ta det bästa som finns i världen, göra vår twist och få en levande meny som ska vara så klimatsmart som möjligt med avseende på det gröna, säger Jesper Weidlitz, ansvarig för affärsutveckling och koncept

Målet är att skapa en mötesplats på Centralstationen där gästerna kan njuta av modern street food-inspirerad mat, med fokus på de gröna råvarorna. De tre delarna på stationen heter tillsammans Urban Deli Centralen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063