23948sdkhjf

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Hawaii Poké har på bara ett fåtal år växt till sju restauranger. Näst på tur står Solna centrum, där poké bowl-kedjan startar verksamhet innan sommaren.

Läs också: Vegansk snabbmat på Fältöversten

– Vi ser fram emot att etablera Hawaii Poké i Solna centrum då vi tror på lägen där det finns ett starkt dagligt flöde och mycket kontor. Dessutom tror vi att Solna Centrum attraherar en medveten publik som är sugna på ett större utbud av hälsosam och lättillgänglig fastfood, säger Susanne Wallman, delägare och etableringsansvarig Hawaii Poké Stockholm AB.

Poké bowl är en sorts trendigt hälsosam sushisallad med kryddad rå fisk som grund, och som kan serveras i en mängd olika varianter. Inspirationen kommer från Japan, men marineringsmetoden från Hawaii, därav kedjans namn. Matgästerna hos Hawaii Poké kan även beställa rätterna via restaurangens egen app.

Ägarna Susanne Wallman och Aaron Colman öppnade sin första Hawaii Poké-restaurang 2016 och kedjan är nu alltså i färd med att öppna sin åttonde restaurang med samma koncept. Alla finns i Stockholmsområdet.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Nyhetsbrev

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Arkiv

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Bohuslänsk vinst i Food Truck-SM

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13