23948sdkhjf

Spendrups tar marknadschef från Paulig

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Marcus Thollin har utsetts till ny marknadschef för öl och cider på Spendrups. Närmast kommer han från en motsvarande roll på Paulig Foods men han har även lång erfarenhet Orkla Confectionery & Snacks och OLW, där han haft portföljansvar med fokus på innovation och emotionellt positionerande varumärkeskommunikation.

– Jag ser verkligen fram emot rollen och att bli en del av Spendrups team. Det är en oerhört spännande utmaning att bidra till utvecklingen av både klassiska svenska varumärken och skapa nya, säger Marcus Thollin i en kommentar.

Marcus Thollin tillträder sin nya tjänst den 3 juni.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Nyhetsbrev

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Arkiv

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.165