23948sdkhjf

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

För drygt ett år sedan deklarerade Nordic Restaurant Concept att företaget skulle starta en ny snabbmatskedja med mat inspirerad av Latinamerika. Nu har den första Panamigas-restaurangen öppnat och ytterligare en vägkrog öppnar inom kort.

Nordic Restaurant Concept, som är ett systerbolag till Pizza Hut, lanserar det nya konceptet som ”ett mer spännande alternativ till den slentrianmässiga hamburgaren”. På menyn finns burritos, tacos, carritos, tostadas och soppor.

Den första restaurangen öppnade i slutet av maj vid köpcentrumet Asecs som ligger längs E4:an utanför Jönköping i Småland. Redan nästa vecka, den 19 juni, öppnar restaurang nummer två. Även den hittas längs E4:an, men utanför Mjölby, Östergötland. Restaurangen i Mjölby kommer också att ha en drive thru.

– På resan ska det gå snabbt att få sin mat och genom att beställa maten via vår app står den redo när gästen kommer, säger Panamigas vd Madelen Källström.

Mer om: Panamigas
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Nyhetsbrev

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Arkiv

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

Här växer en ny matdestination fram

Två nya Compass-restauranger

Max fick pris av FN

Östermalmshallen ännu dyrare – notan nu 1,3 miljarder

Politikerna skyller på varandra – och vill sälja hotelldelen

Tvisten löst – nu blir det Krubb igen i sjöstan

Tävling
Närmare råvarorna i kocklandslagets nya tema

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.114