23948sdkhjf

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

För drygt ett år sedan deklarerade Nordic Restaurant Concept att företaget skulle starta en ny snabbmatskedja med mat inspirerad av Latinamerika. Nu har den första Panamigas-restaurangen öppnat och ytterligare en vägkrog öppnar inom kort.

Nordic Restaurant Concept, som är ett systerbolag till Pizza Hut, lanserar det nya konceptet som ”ett mer spännande alternativ till den slentrianmässiga hamburgaren”. På menyn finns burritos, tacos, carritos, tostadas och soppor.

Den första restaurangen öppnade i slutet av maj vid köpcentrumet Asecs som ligger längs E4:an utanför Jönköping i Småland. Redan nästa vecka, den 19 juni, öppnar restaurang nummer två. Även den hittas längs E4:an, men utanför Mjölby, Östergötland. Restaurangen i Mjölby kommer också att ha en drive thru.

– På resan ska det gå snabbt att få sin mat och genom att beställa maten via vår app står den redo när gästen kommer, säger Panamigas vd Madelen Källström.

Mer om: Panamigas
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

McDonald's har slut på halloumi

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Nyhetsbrev

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Arkiv

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.153