23948sdkhjf

Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Marcus Ekman återförenas med Pontus Frithiof när han i slutet av augusti tillträder som koncept- och affärsutvecklare hos Pontus Group.

– I takt med att våra verksamheter växer behöver vi en person som tar det övergripande ansvaret för koncept- och affärsutveckling. Det är viktigt att vi ständigt förnyar våra verksamheter och koncept utan att tappa vårt DNA och våra grundvärderingar på vägen. Jag är mycket glad att Marcus är tillbaka hos oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group, i en kommentar.

Marcus Ekman har under de senaste tio åren arbetat som driftchef för Sabis restaurangverksamhet. Dessförinnan arbetade han tillsammans med Pontus Frithiof i 13 år, bland annat som vice vd. 

– Jag är mycket glad för förtroendet och möjligheten. Det känns väldigt roligt vara tillbaka i en ny roll som jag brinner för. Tillsammans ska vi utveckla och bygga företaget vidare med nya koncept, höja kvaliteten och utbuden ytterligare, säger Marcus Ekman.

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof är också aktuell med en ny krogsatsning i Visby. Tillsammans med Shervin Razani, ägare av hotellet Novi Resort, lanserade han i slutet av maj strandrestaurangen Novi Beach Club by Pontus Frithiof. Restaurangen ska föra tankarna till franska och italienska Rivieran men med gotländsk touch.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094