23948sdkhjf

Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Marcus Ekman återförenas med Pontus Frithiof när han i slutet av augusti tillträder som koncept- och affärsutvecklare hos Pontus Group.

Läs också: Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

– I takt med att våra verksamheter växer behöver vi en person som tar det övergripande ansvaret för koncept- och affärsutveckling. Det är viktigt att vi ständigt förnyar våra verksamheter och koncept utan att tappa vårt DNA och våra grundvärderingar på vägen. Jag är mycket glad att Marcus är tillbaka hos oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group, i en kommentar.

Marcus Ekman har under de senaste tio åren arbetat som driftchef för Sabis restaurangverksamhet. Dessförinnan arbetade han tillsammans med Pontus Frithiof i 13 år, bland annat som vice vd. 

– Jag är mycket glad för förtroendet och möjligheten. Det känns väldigt roligt vara tillbaka i en ny roll som jag brinner för. Tillsammans ska vi utveckla och bygga företaget vidare med nya koncept, höja kvaliteten och utbuden ytterligare, säger Marcus Ekman.

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof är också aktuell med en ny krogsatsning i Visby. Tillsammans med Shervin Razani, ägare av hotellet Novi Resort, lanserade han i slutet av maj strandrestaurangen Novi Beach Club by Pontus Frithiof. Restaurangen ska föra tankarna till franska och italienska Rivieran men med gotländsk touch.

Mer om: Pontus Frithiof
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Nyhetsbrev

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Arkiv

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.132